Garagepoort

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
uw project

Plaats hier uw project in één stap. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit uw regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren u en stellen een gratis offerte op. U vergelijkt rustig en u bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

U kiest uiteraard volledig vrijblijvend. U kunt ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Garagepoort: Offertes aanvragen

Een garage sectionaalpoort heeft horizontale panelen die verticaal open gaan en ruimtebesparend onder het plafond liggen. Een kantelpoort is één grote deur die met verticale spiraalveren naar boven kantelt. Ontvang hier offertes op maat.

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u?
 
 
* 2. Welk type garagepoort wenst u (of heeft u)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u het project op te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Garagepoort

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

Ik moet een nieuwe poort laten plaatsen. Deze moet op maat gemaakt zijn, omdat de opening een non-standaard afmeting heeft. Boven de poort moeten er nog panelen worden geplaatst. Ik zoek een sectionaalpoort in pvc.

Limburg

Wij zijn op zoek naar een comfortabele geïsoleerde sectionale garagepoort in aluminium of pvc. Bestaat er een sectionaalpoort met de look van een houten poort? (verticaal geplaatste latten en ral kleur naar keuze)
En bediening elektrisch met afs...

Antwerpen

We willen onze garagepoort vernieuwen. De afmetingen zijn 4,25 m breed op 2,7 m hoog. Het moet een sectionale garagepoort in pvc zijn en liefst ook een elektrische / automatische poort.

Vergelijk hier offertes voor garagepoorten