Garagepoort: Offertes aanvragen

Een garage sectionaalpoort heeft horizontale panelen die verticaal open gaan en ruimtebesparend onder het plafond liggen. Een kantelpoort is één grote deur die met verticale spiraalveren naar boven kantelt. Ontvang hier offertes op maat.

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u?
 
 
* 2. Welk type garagepoort wenst u (of heeft u)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u het project op te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Garagepoort

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

We hebben momenteel 2 elektrische kantelpoorten. We zouden die graag willen vervangen door 1 elektrische sectionaalpoort & 1 vaste wand (in dezelfde look als de sectionaalpoort) met daarin een deur die met een code opengaat om de kinderen en hun fiet...

Antwerpen

Graag een offerte voor de plaatsing van een pvc sectionale poort van +/- 2700 x 2250mm , ralkleur 7039 , met een codeklavier en afstandsbediening in een woning ouder dan 20 jaar.

Oost-Vlaanderen

Onze huidige poort is 3,20 m breed en 2,30 m hoog. We zouden die graag vervangen door een automatische, sectionale poort in pvc.

Vergelijk hier offertes voor garagepoorten