Welkom bij Fix Pro

Over ons


Ben je van plan om gevel-, isolatie-, tegel- of vloerwerken te laten uitvoeren of je terras/oprit te laten (her)aanleggen, maar heb je het geknipte bedrijf hiervoor nog niet gevonden? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Fix Pro in te schakelen aangezien wij gespecialiseerd zijn in bovengenoemde zaken! Onze onderneming is gevestigd in Borgerhout en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We zijn pas in 2018 van start gegaan, maar dat belemmert ons in geen geval om ervan te dromen dat we op een dag zullen uitgroeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Fix Pro proberen we te investeren in een optimale dienstverlening, zodat ons cliënteel steeds een goed gevoel overhoudt aan de diensten die we hen afleveren. Daarnaast vinden we het ook wenselijk om met elk van onze klanten een samenwerking op lange termijn aan te gaan. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten, kiezen we er bewust voor om uitsluitend mensen in dienst te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Bovendien scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij zodat we altijd mee zijn met de nieuwste technieken en meest recente ontwikkelingen in de branche.

Heb je aan het lezen van bovenstaande info een goed gevoel overgehouden en zie je het bijgevolg zitten om je opdracht(en) aan ons toe te vertrouwen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van enthousiaste medewerkers staat te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend een oplossing op maat uit te werken die volledig overeenstemt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Fix Pro hebben we een uitgebreid assortiment aan diensten in de aanbieding, meer bepaald in de vorm van:

 • Gevelrenovatie en -werken
 • (Buitenmuur)isolatie
 • Aanleg van terrassen en opritten
 • Tegel- en vloerwerken

Geef ons een seintje welke klus(sen) je graag ter uitvoering gebracht ziet worden en wij gaan meteen aan de slag. Wij staan overigens garant voor een kwalitatieve service aan een efficiënt tempo en tegen betaalbare prijzen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Fix Pro
Alfred Oststrazat 14 
2140 Borgerhout, Belgium
BTW: BE0715586618
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.