Specialisten in Elektriciteitswerken actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Elektriciteitswerken in regio Antwerpen

Elektriciteitswerken uitvoeren | woning in Puurs
 Puurs (Antwerpen)

We zoeken een elektricien om de stopcontacten na te kijken en waar nodig te vervangen en ook voor een keuring uit te voeren want dat is meer dan 20 jaar geleden.

Elektriciteistswerken voor een woning in Muizen
 Mechelen (Antwerpen)

De elektrische installatie van ons huis is niet goedgekeurd. Er moet van alles aan gedaan worden. Een nieuwe zekeringskast moet geïnstalleerd worden en de stopcontacten en schakelaars moeten veranderd worden. Er is aarding maar deze is niet aangesloten. De laatste keuring werd in maart uitgevoerd. Het gebouw is van de jaren '80

Elektriciteitswerken voor een woning in Zwijndrecht
 Zwijndrecht (Antwerpen)

Bij gebruik van enkele apparaten slaat de hoofdschakelaar uit. Ik woon in een halfopen woning (waarvan ik de eigenaar ben). Het huis is zo'n 60 jaar oud, maar er zijn 12 jaar geleden renovatiewerken gebeurd met keuring. Er zijn wel nog aanpassingen gedaan aan de elektriciteit twee jaar geleden.

Elektriciteitswerken voor een woning in Antwerpen
 Antwerpen (Antwerpen)

De elektriciteit dient conform gemaakt en herkeurd te worden voor de verkoop van het huis. Er zijn o.a. een elektriciteitsplan en enkele kleine aanpassingen nodig. Het gaat om een rijwoning van de jaren 60. De laatste keuring was 3 à 4 jaar geleden.

Elektricien gezocht in Zandvliet
 Antwerpen (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vernieuwen van de zekeringskast. Er is nieuwe voorzien. Het is een oude woning en er is geen keuring gebeurd bij de verkoop.