Welkom bij ELCP

Over ons


ELCP is een onderneming die gespecialiseerd is in verschillende activiteiten. Het voert werkzaamheden uit zoals centrale verwarming, vloerverwarming, badkamerrenovatie, keukenrenovatie en elektrotechnische werkzaamheden. Dankzij haar ervaring kan zij verschillende activiteiten met kwaliteitswerk uitvoeren. Deze onderneming is actief in twee regio’s van België, namelijk Brussel en Waals-Brabant. Laten we deze activiteiten nu ontdekken.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Centrale verwarming

U heeft een huis gebouwd en u wilt een centraal verwarmingssysteem laten installeren? We zijn hier voor jou! De installatie van een centraal verwarmingssysteem is een zeer goede oplossing, omdat hoge stookkosten worden vermeden, het milieu wordt ontzien en uw investering in korte tijd wordt terugverdiend. Als u een dergelijk project heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vloerverwarming

Als u een gelijkvloerse woning hebt, hebt u misschien gekozen voor vloerverwarming. Dit is een zeer goede oplossing, omdat het u in staat stelt een gelijkmatige verwarming te hebben die gemakkelijk over het hele huis wordt verdeeld. Bovendien hoeft u in de winter niet meer op sokken of pantoffels rond te lopen. En tenslotte is het laatste positieve punt esthetisch, omdat deze installatie niet zichtbaar is.

Badkamer renovatie

Uw badkamer is oud en u wilt hem renoveren? Wij kunnen u helpen met dit project. Het renoveren van een badkamer kost veel tijd en energie. Als u besluit uw project uit te voeren, aarzel dan niet een beroep op ons te doen. Dankzij onze ervaring kunnen wij uw badkamer een nieuwe glans geven door deze van vloer tot plafond te renoveren met kwalitatieve en esthetische materialen.

Keuken renovatie

Net als de badkamer kan keukenrenovatie een moeilijk te realiseren project zijn. Daarom bieden wij onze hulp aan om deze belangrijke ruimte in uw huis er op zijn best uit te laten zien. Of het nu gaat om de renovatie van het meubilair of de gehele kamer, wij staan voor u klaar om het te maken zoals u het wilt.

Elektrisch werk

Elektrisch werk vereist echt professionalisme. Inderdaad, niet iedereen kan zulk werk doen. Indien u een panne heeft, uw elektrisch circuit op peil wenst te brengen of elektrische werken wenst uit te voeren na een uitbreiding van uw woning, aarzel dan niet om een beroep op ons te doen voor de uitvoering van een dergelijk project.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Als u hulp nodig heeft bij een van deze projecten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze ervaring kunnen wij kwaliteitswerk leveren dat aan uw verwachtingen voldoet. Indien u meer informatie wenst, kunt u een gratis offerte aanvragen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
ELCP
Chaussée de Waterloo 756 / 33
1180 Ukkel, België
BTW: BE0505 748 201
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .