Welkom bij Dome

Over ons


Bij Dome zijn we al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de installatie van terrasoverkappingen, rolluiken, zonweringen, sectionale poorten, carports, vliegenramen, lamellendaken, screens en raamdecoratie. Wij geven professioneel advies, meten alles op en maken een offerte op maat die voldoet aan uw wensen. Vervolgens starten we met de installatie en wordt alles tot in het kleinste detail afgewerkt door onze vakmannen.

Achteraf kan u altijd terecht bij onze na-service indien u problemen ondervindt. Door onze persoonlijke opvolging kunnen we snel en efficiënt uw problemen oplossen.

U kan ook bij Dome terecht voor de herstelling van uw defecte rolluiken. Wij komen dan ter plaatse om het probleem in detail te bekijken en zorgen voor een oplossing op maat.

Dome staat garant voor snelle en kwaliteitsvolle service van begin tot einde. Twijfel dus niet en vraag hier een gratis offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Dome bieden we u een reeks van aanbouwen aan uw huis aan, van terrasoverkappingen en garagepoorten tot rolluiken. Ook voor herstellingen kan u op ons beroep doen!

Terrasoverkappingen

Wil u steeds beschermd zijn van regen, zon en/of wind op uw terras? Wij bieden u werkelijk alles aan wat u voor mogelijk acht: volledige of gedeeltelijke overkappingen, elektrisch of manueel bediend, verschillend kwaliteitsvol materiaal in verschillende kleuren, met of zonder schuiframen/vliegramen, enz. We staan u bij in uw keuze en garanderen de veiligheid van uw terrasoverkapping!

Lamellendaken

Wilt u liever een flexibelere terrasoverkapping die u toelaat lichtinval te controleren? Dan is een dak gemaakt uit aluminium lamellen iets voor u. U regelt zelf de lichtinval met dit stijlvol alternatief!

Sectionale poorten

Wij bieden garagepoorten en sectionale poorten op uw maat aan. Zo staat u auto altijd veilig voor de weeromstandigheden maar ook voor vandalen. U kan rekenen op een koele auto in de zomer en een droge, onaangetaste auto in de winter!

Vliegenramen

Last van vliegen en muggen telkens wanneer u een fris briesje door uw huis wilt laten waaien? Doe dan beroep op onze vliegenramen en -deuren. Wij leveren perfect afgewerkte en op maat gemaakte producten voor uw woning. Wij komen zelf de meting doen, handig en snel! Zo geniet u in alle comfort van uw woning zonder ongewenste gasten zoals insecten of andere beestjes.

Zonneschermen, screens en rolluiken

Houdt u graag uw binnenklimaat onder controle? Doe dan beroep op onze geautomatiseerde zonneschermen. We bieden ook zonwering screens aan die alle warmte buiten houden. Wilt u graag nog iets meer bescherming? Dan kan u kiezen voor onze rolluiken. Die weren niet alleen de zon, zorgen voor goede verduistering en bieden extra privacy, ze zijn ook een goede manier om uw woning te beschermen tegen inbraak. Alle types rolluiken zijn bij ons beschikbaar: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken, Velux rolluiken, verandarolluiken en opbouwrolluiken. Ook op vlak van materiaal heeft u de keuze: wil u liever rolluiken uit aluminium of PVC? PVC heeft een voordeligere prijs terwijl aluminium minder onderhoud vergt en steviger is. Last but not least kan u kiezen tussen manuele of elektrische bediening.

Raamdecoratie

Raamdecoratie die perfect in uw interieur past, kwaliteitsvol is alsook betaalbaar? Bij Dome bieden we u exact dat aan! Van klassieke vouwgordijnen tot moderne alternatieven zoals lamellen, telkens manueel of elektronisch te bedienen… het kan allemaal!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Evelyne  S .

26/08/2020    Sint-Pieters-Leeuw


Project : Terrasoverkapping voor aan een pand in Sint-Pieters-Leeuw
Beoordeling : Goede uitleg van de produkten, snelle offerte.
Evelien  D .

11/10/2019    Wetteren


Project : Terrasoverkapping voor een woning in Wetteren
Beoordeling :
Adres
Dome
Marktplein 28 
B-1740 Ternat, Belgium
BTW: BE0556879869
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.