Welkom bij Dkworks

Over ons


Bent u op zoek naar een schrijnwerker? Zoek dan niet verder, want met DK Works uit Neerlanden bent u aan het juiste adres.

Onze passie? Klantentevredenheid en… hout! Onze passie voor hout uit zich in het ontwerpen, maken, leveren en plaatsen van pure houtproducten. Alles wordt doordacht op maat gemaakt op basis van uw wensen! Van moderne carports tot rustieke trappen, het kan allemaal.

Daarmee zijn we gespecialiseerd in zowel buiten- als binnenschrijnwerken. U kan op ons rekenen om u de perfecte op maat gemaakte kasten te bezorgen, uw dakwerken fijntjes uit te voeren, gyproc naadloos te plaatsen en uw woning perfect te isoleren.

Onze troef is de samenwerking met onze klanten. Alles wordt in nauw overleg ontworpen zodat u de perfecte oplossing verkrijgt. Enkel gepersonaliseerde werken kunnen volledig aan uw eisen én noden voldoen.

DK Works is actief in heel Limburg en gedeeltelijk in Vlaams-Brabant. Woont u in deze regio en heeft u nood aan een kleine aannemer die op uw maat werk levert? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Buiten- of binnenschrijnwerk, we doen wat u vraagt. Maatkasten, dak-, gyproc- en isolatiewerken behoren allemaal tot onze diensten.

Maatkasten

Uw idee werkelijkheid laten worden? Wij bezorgen u een kast op maat op basis van uw eigen ontwerp of vervaardigen er een in uw favoriete stijl. U kiest het materiaal en geeft ons de vereisten mee, wij krijgen het voor mekaar!

Dakwerken

Werken aan uw dak? Nieuwbouw of renovatie, plat of hellend, op DK Works kan u rekenen. Kwaliteit die zeer lang meegaat, daar gaan we voor! U wil natuurlijk dat uw dak zo snel mogelijk tiptop is afgewerkt.

Daarom werken wij niet van 9 tot 5, maar staan wij klaar wanneer u ons nodig heeft. Een kleine aannemer gaat met plezier die extra mijl voor klanten.

Gyprocwerken

Gyproc of gipsplaten zijn enorm handig. DK Works zorgt voor uw perfect afgewerkte voorzetwand, scheidingswand, vals plafond of isolatieafwerking.

Extra uitplamuren of een afwerking met schilder- en behangplaten voor een prachtig eindresultaat behoort tot de mogelijkheden. Van één ding bent u zeker: DK Works levert géén half werk.

Isolatiewerken

Goede isolatie is een goede zaak voor het milieu en voor uw energiekosten. Die zullen een pak lager liggen waardoor u isolatiewerken snel terugverdient.

Warmte blijft binnen in de winter en koelte ontsnapt niet tijdens de hete zomermaanden. Twijfel dus niet en kies voor kwalitatief isolatiewerk van DK Works.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Dkworks
Sint-Truidenstraat 30
3404 Neerlanden, België
BTW: BE.0542.809.030
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .