Ik wil offertes voor zonnepanelen vergelijken

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
 
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
 
* 4. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vaklui in uw buurt
Contact met vaklui binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Een aantal tips voor wie zonnepanelen laat plaatsen:

Bescherm uw panelen tegen diefstal

Zonnepanelen worden maar al te vaak gestolen. U doet er dan ook best alles aan om uw zonnepanelen te beveiligen. Met deze tips in het achterhoofd zou u diefstal moeten voorkomen:

  • Noteer het serienummer van uw panelen en geef het in op www.besafe.be. In geval van diefstal kan de politie uw panelen zo makkelijker terug vinden.
  • Laat geen voorwerpen liggen die de toegang tot de panelen vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld een ladder.
  • Ga na of u verzekerd bent tegen diefstal van zonnepanelen. Als dit het geval is en uw panelen worden gestolen, verwittig uw verzekeringsagent dan zo snel mogelijk.
  • Zorg dat uw panelen goed vast zitten.
  • Stel een alarm in werking die elke poging tot diefstal kan detecteren en een signaal kan doorsturen naar de politie.

Zorg voor regelmatig onderhoud

Als u zonnepanelen laat plaatsen zal u op zich niet zoveel extra tijd verliezen in het onderhoud ervan. Het volstaat de panelen een paar keer per jaar te reinigen. Fijn stof kan namelijk op uw panelen belanden waardoor hun rendabiliteit vermindert.

Geniet van een zorgeloze energievoorziening

Zonnepanelen zijn al bij al een goede investering. U wacht best niet te lang met de plaatsing ervan. Vul onze korte vragenlijst in en ontvang vandaag nog tot 3 offertes. Zo kan u rustig de beste installateur kiezen en na de plaatsing genieten van een prima energievoorziening.

Lexicon voor zonnepanelen:

Zonnecel: Een zonnecel is meestal maar een vingernagel groot en is een stukje elektronica dat zonlicht omzet in elektriciteit. Fotovoltaïsche cel is de officiële naam voor een zonnecel. Een zonnecel produceert een of twee volt in een ruimte met veel licht, evenveel als een gewone batterij. Een zonnepaneel bestaat uit veel cellen naast elkaar, dus deze panelen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. Een zonnecel bestaat uit twee lagen halfgeleidend materiaal: Een P- en N-laag, met daartussen een dunne grenslaag.

Soortgelijke aanvragen: Zonnepanelen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Ik heb momenteel een verbruik tussen 3500-4500kw elektriciteitsverbruik. We zouden nu graag wensen te bekijken of we voor dit verbruik zonnepanelen kunnen plaatsen. Dit is een asbest dak in de vorm van een piramide. Gebouw van 1971. Woning volgens de...

Limburg

Voor op mijn huis/zaak-kapsalon wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak kan, huis van 1955, 220 euro/maand elec. tijdstip is aan de prijs.

Oost-Vlaanderen

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen te plaatsen. opties mogelijk op de carport of op een hellend dak. De carport is meer oostelijk gericht en het dak met dakpannen is zuidelijk gericht. In het dak zitten dakkapellen en de oppervlak...

Limburg

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een vrijstaande woning van 1971. Ik hem momenteel geen idee van het verbruik. Dak dat zou gebruikt worden bestaat uit dakpannen dat drie jaar geleden is vernieuwd. De voorkant is zuidoost geri...