Welkom bij Basec

Over ons


Kijk je uit naar een bedrijf om de plaatsing van je nieuwe ramen, deuren en beglazing van je woning aan toe te vertrouwen, maar weet je niet goed waar te zoeken? In dat geval hebben we uitstekend nieuws, aangezien we bij Basec als geen ander gespecialiseerd zijn hierin! Onze onderneming is gelegen in Moorsel bij Aalst en de hele regio Oost-Vlaanderen kan een beroep doen op onze diensten. Daar we al sinds 2009 aan de slag zijn in de sector, lopen we over van ervaring en vakkennis, waardoor we de ideale partner zijn om je project aan toe te vertrouwen.

Een van de sleutels van de succesformule van Basec is de focus op de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen erop dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om de daad bij het woord te voegen, gaan we niet over een nacht ijs. We plaatsen uitsluitend personeel op de loonlijst dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen. Bovendien volgen we op gepaste momenten een bijscholingscursus. Op die manier zijn altijd mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche, waardoor we onze dienstverlening nog beter op punt kunnen stellen.

Denk je dat je de juiste keuze maakt door met ons in zee te gaan, maar is er voorlopig nog iets dat je ervan weerhoudt om de stap te zetten? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit enthousiaste en geschoolde werkkrachten, zal alle zeilen bijzetten om een oplossing op maat aan te reiken die jou tot in de puntjes zal weten bekoren.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Basec kom je aan je trekken voor alles wat te maken heeft met ramen, deuren en beglazing. En je hoeft geenszins te vrezen dat je bij ons een kat in een zak koopt, want elk van onze klussen gaat traditioneel gepaard met materialen van de beste kwaliteit. Daaraan koppelen we verder nog een efficiënt werktempo en schappelijke prijzen.

Laat ons weten of je ramen, deuren of beide wenst te plaatsen en in welk materiaal dat dient te gebeuren (PVC, hout, aluminium). Vervolgens kwijten wij ons met volle overgave van onze taak.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Basec
Heidebosstraat 28
9310 Moorsel - Aalst, België
BTW: BE0819430759
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .