Specialisten in Badkamerrenovatie actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Badkamerrenovatie in regio Oost-Vlaanderen

Badkamerrenovatie in Laarne
 Laarne (Oost-Vlaanderen)

Bestaande Badkamer wordt gestript (door ons in samenspraak met aannemer) en vervolgens wordt er een volledig nieuwe badkamer geïnstalleerd: bad, inloopdouche, toilet en meubel. Betegeling of vloer en wanden dienen ook vernieuwd te worden, alsook een oplossing voor de verwarming. Waar mogelijk steken we zelf de handen uit de mouwen om de kosten te drukken.

Bad vervangen door douche in Deinze
 Deinze (Oost-Vlaanderen)

Ik wens in mijn badkamer een bestaand bad te vervangen door een inloopdouche waar ik ook in kan zitten wegens gezondheidsredenen. Door een schuin aflopend dak in de badkamer is er wel weinig ruimte.

Badkamerrenovatie voor een woning in Kruibeke
 Kruibeke (Oost-Vlaanderen)

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Het betreft een appartement dat ik ga kopen. Ik heb vanaf december toegang tot de woning. Ik ben van plan een volledige renovatie van de badkamer te laten uitvoeren: nieuwe toestellen, vloer, kasten, muren opnieuw tegelen, ... Daarbovenop zou ik ook nog een aparte toilet in een aparte ruimte willen laten plaatsen.

Badkamer volledig vernieuwen in Merelbeke
 Merelbeke (Oost-Vlaanderen)

Graag zouden wij onze badkamer volledig vernieuwen zonder alles van tegels uit te breken. We hebben reeds een aannemer op bezoek gehad, maar zijn aan meerdere mensen een offerte aan het vragen. Onze wensen: inloopdouche met douchebak (70cm), douchewand & douchezuil (zwarte kleur). Enkel lavabomeubel met spiegelkast + licht bovenaan. Ventilatie dat aangaat tezamen met licht of aparte schakelaar. Betegeling enkel langs 1 korte zijde douche + langs lengte. Andere wandtegels met plaat ervoor alsof het muur zou zijn. Over vloertegels andere tegels leggen (niet uitbreken). Kwalitatief materiaal, maar geen te zotte dingen. Focus op modernisering badkamer.

Badkamerrenovatie te Ninove
 Ninove (Oost-Vlaanderen)

Ik had graag mijn volledige badkamer vernieuwd en ben op zoek naar offertes.
Het gaat dus om alles: wc, lavabo, douche, tegels, verlichting, kasten, ...