Specialisten in Badkamerrenovatie actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Badkamerrenovatie in regio Oost-Vlaanderen

Inloopdouche plaatsen in leegstaande slaapkamer | Outgaarden
 Melle (Oost-Vlaanderen)

Beste, Graag informeren wij langs deze weg naar de mogelijkheden om een badkamer te renoveren, het is te zeggen om een inloopdouche bij te plaatsen in een slaapkamer. Omwille van plotse mobiliteit veranderingen zijn we genoodzaakt om voor onze ouders een bijkomende oplossing te voorzien voor hun dagelijks hygiëne. Gezien ze niet meer zo mobiel zijn willen we graag een inloopdouche laten plaatsen op één van de leegstaande slaapkamers op het verdiep. Op de twee slaapkamers is er aanvoer van warm en koud water voorzien en eveneens afvoer voor een wand wasbak. Ik neem aan dat hier een aanpassing zal moeten voor gebeuren om zodoende de juiste afvoer te kunnen voorzien. In bijlage stuur ik u graag een schets van de verdieping met daarin ingetekend de huidige badkamer en zoals u kan zien eveneens links en recht van die badkamer de slaapkamers waar we eventueel de extra douche zouden willen bij plaatsen. We zouden met u willen bekijken om een inloopdouche te kunnen plaatsen, die ruim genoeg is, minimum 90 x 90cm en eveneens voorzien is van een inklapbaar zitje en de nodige optrek baren tegen de wand om zich aan vast te houden. Onze ouders hebben wat schrik van de slipperige situaties in douches en willen daarom zeker een ondergrond die niet te glad en onderhoudsvriendelijk is. Naast de douche zou er eveneens betegeling en afwerking moeten voorzien worden. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden naar zowel de oplossingen voor de douche als de praktische oplossingen naar aan- en afvoer toe. We zouden deze werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren gezien zij het bad zeer moeilijk nog kunnen gebruiken. Dit is voor de woning van mijn schoonvader die weldra terug naar huis komt. De douche zou moeten geplaatst worden in Melle:

Bad vervangen door douche | Gentbrugge
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Wij hebben een kleine badkamer met bad, wc en badkamermeubel.
We zouden graag het bad vervangen door een inloopdouche en ook de rest van de badkamer renoveren.

Badkamer renovatie voor een woning in Zottegem
 Zottegem (Oost-Vlaanderen)

Gewenste werken: uitbreken van bad en badkamermeubel met twee lavabo's, uitbreken toilet, plaatsen van douchecabine of inloopdouche, plaatsen van hangtoilet lavabo en badkamermeubel, vervangen elektriciteit (alle schakelaars). De woning is van 1977 en heeft nog zijn originele waterleidingen.

Aannemer gezocht voor badkamer renovatie in Kaprijke
 Kaprijke (Oost-Vlaanderen)

Wat moet er gebeuren?:
- Vochtige muur inspecteren en indien nodig bewerken
- Elektriciteit verplaatsen
- Water af- en aanvoer verplaatsen
- Doorsteek koud water naar wc (aangrenzend aan de badkamer)
- Vals plafond met ingewerkte verlichting en afzuigsysteem plaatsen
- Vloer betegelen (badkamer en aangrenzende slaapkamer) en wanden ook
- Plaatsen douche ...etc...
Pand van rond 2000.

Totale badkamer renovatie voor een woning in Kruisem
 Zingem (Oost-Vlaanderen)

Het gaat om een huis dat recent werd gekocht. We willen een totaalrenovatie van de badkamer. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er werd door de vorige eigenaars nog een nieuw toilet geplaatst, dus indien mogelijk hadden wij dit graag behouden. Het plafond werd bedekt met een eindlaag van isomo, en dit zouden we graag anders zien. Graag ook volledig nieuwe betegeling op de grond en tegen de muren. We zouden graag een inloopdouche willen (nu is dit een douchekabine), een wastafel met twee lavabo's inclusief kasten. Een bad is een pluspunt, maar geen must (gezien de huidige indeling lijkt het ons moeilijk om genoeg ruimte te vinden om een bad te plaatsen). Een bijkomende vraag is of het mogelijk zou zijn om de leidingen van het water en de elektriciteit door te trekken naar de zolderruimte. Het is namelijk op langere termijn de bedoeling om deze volledig te gaan inrichten. De huidige waterleidingen zijn van vorig jaar. De woning werd gebouwd in de jaren 40.