Specialisten in Badkamerrenovatie actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Badkamerrenovatie in regio Antwerpen

Badkamerrenovatie te Hemiksem
 Hemiksem (Antwerpen)

Huidige badkamer aanpassen aan mijn handicap; een inloopdouche plaatsen, badkamermeubels plaatsen, eventueel plaats voor de wasmachine voorzien zodat er een tweede toilet kan komen waar nu de wasmachine staat.

Badkamer renovatie voor een woning - Geel
 Geel (Antwerpen)

Het gaat om een een kleine doucheruimte die door vochtproblemen in de muur met onze keuken moet uitgebroken worden. Dus graag een nieuwe douche, wandtegels en eventueel plafond, want daar zit door het vocht een schimmelprobleem.

Badkamerrenovatie voor een bel-etage in Edegem
 Edegem (Antwerpen)

Het gaat om een kleine badkamer van 2m x 2m op 2de verdieping van een bel-étage. Graag uitbreken van het bestaande bad en vervangen door een inloopdouche. 2 lavabo's vervangen door een badkamermeubel en het toilet vervangen door een hangtoilet. Waarschijnlijk gaan we ook de muur- en vloertegels laten vervangen. Het huis van 1976.

Badkamerrenovatie te Antwerpen
 Antwerpen (Antwerpen)

Ik heb een verouderde badkamer met douche enwil alles vernieuwen, buiten de leidingen; een ligbad i.p.v. een douche, een andere wc en een nieuwe dubbele lavabo met kasten.

Renovatie voor een kleine badkamer (Herentals)
 Herentals (Antwerpen)

Het gaat om een kleine badkamer van 1,5m op 2,6m. Deze is momenteel voorzien van gyproc wanden en een gyproc plafond. We zouden graag tegels plaatsen op de vloer en de wanden en we willen ook een nieuw plafond. Er is ook de plaatsing nodig van een inloopdouche en een nieuw lavabomeubel.