Welkom bij Armasu Catalin

Over ons


Denk je eraan om je gevel en/of vloer eens goed onder handen te laten nemen? Of is het eerder een buitenmuurisolatie die zich opdringt? Voor al deze klussen is er een adres: Armasu Catalin!

Gevelwerken, buitenmuurisolatie en vloer en chapewerken behoren allemaal tot onze specialiteiten. We zijn gelegen in Dendermonde en actief in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Ons bedrijf is vrij recent opgericht, maar dat wil niet zeggen dat we geen ambitie om uit te groeien tot een vaste waarde in de sector.

Armasu Catalin hecht veel waarde aan de tevredenheid van z’n klanten en doet omwille van die reden uitsluitend een beroep op werkkrachten die beschikken over de nodige ervaring en de juiste opleiding genoten hebben. 

Zit je nog met onduidelijkheden of heb je vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Aansluitend bekijken we samen de verschillende mogelijkheden en werken we een oplossing op maat uit voor jou.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Gevelwerken, buitenmuurisolatie en vloer en chapewerken: het behoort allemaal tot ons takenpakket. Schakel de deskundige hulp van Armasu Catalin in en je kan er voortaan met een gerust gevoel op vertrouwen dat je klus(sen) tot een goed einde gebracht worden.

We hoeven je uiteraard niet te vertellen dat de gevel van je huis zo optimaal mogelijk dient te onderhouden zodat deze een lang leven beschoren is.  Door voor een gevelrenovatie te gaan, geef je je huis niet alleen een nieuwe frisse look, je renoveert en isoleert ook meteen in een klap.

Indien je nog geen buitenmuurisolatie hebt laten uitvoeren, raden we je ten zeerste aan om dat alsnog in orde te laten brengen. Je voorkomt er grote warmteverliezen mee, maakt aanspraak op premies en verzekert jezelf van een meer homogene temperatuur in thuis.

Voor onze vloerwerken hebben we diverse mogelijkheden in de aanbieding in de vorm van parket, tegels, laminaat en faience. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we je het materiaal garanderen dat volledig afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en noden.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Armasu Catalin
Berkenlaan 6 
9200 Dendermonde, Belgium
BTW: 0707628955
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.