Welkom bij AGV Projects

Over ons


AGV Projects is gespecialiseerd in gevelrenovatie, isolatie, dakisolatie, buitengevelisolatie en dakbedekking. Dankzij onze ervaring in dit vak, zullen wij u met plezier en professionalisme helpen bij elk van uw toekomstige projecten. Wij zijn actief in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

U kunt bij ons terecht voor diverse diensten zoals

Renovatie van de gevel

Wij begeleiden u bij uw gevelrenovatieproject dankzij verschillende diensten. Of het nu gaat om het opnieuw bekleden van de gevel met een nieuwe afwerking, het opnieuw voegen of het isoleren van de buitenzijde.

Alle soorten isolatiewerkzaamheden

Dankzij onze knowhow op het gebied van isolatiewerken bieden wij u de mogelijkheid om uw warmteverlies met 30% te verminderen en tegelijkertijd te profiteren van voordelige premies.

Dakisolatie

Door uw dak te isoleren, hoeft u uw woning in de winter niet meer te oververhitten om van een aangename kamertemperatuur te genieten. Uw energiefactuur zal smelten als sneeuw voor de zon: u betaalt 30% minder aan uw verwarmingskosten. En in de zomer blijft u koeler in uw huis.

Uw buitenmuren isoleren

Waarom moet u uw muren aan de buitenkant isoleren? In de eerste plaats omdat het een gelegenheid is om uw gevel een nieuwe bekleding te geven. Door uw muren op deze manier te isoleren, zullen ze bovendien minder koud zijn en een gelijkmatige temperatuur in het hele huis helpen handhaven. Volgens onze expertise is deze isolatietechniek de meest efficiënte, de meest praktische en de meest doeltreffende voor uw comfort.

Dakwerkzaamheden

Of u nu een volledig dak wilt vervangen, een paar dakpannen wilt vervangen of een schoorsteen wilt laten repareren, wij hebben de knowhow en de expertise om aan uw behoeften te voldoen. Dakreparaties bieden voordelen zoals verbetering van de thermische isolatie van uw huis en verhoging van de waarde van uw eigendom. Een goed dak is immers essentieel om u te beschermen tegen slechte weersomstandigheden en om in uw woning van een constante temperatuur te genieten.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Wat uw behoeften ook zijn, wij kunnen eraan voldoen. Wij zijn immers experts in dit soort activiteiten en beschikken over een erkende knowhow. Wij leveren nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand werk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis prijsopgave door ons deskundig team.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
AGV Projects
Bergensesteenweg 421 Boîte 13 
B-1600 Sint-Pieters-Leeuw, Belgium
BTW: 0763 704 952
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.