Welkom bij Vochtproject-AJ

Over ons


Krijg je af te rekenen met vervelende vochtproblemen zoals schimmel of condens aan de muren en wil je die problemen zo snel mogelijk verholpen zien worden? Dan hebben we goed nieuws voor jou, aangezien Vochtproject-AJ als specialist in vochtbestrijding precies weet hoe deze zaken aangepakt moeten worden! Onze firma bevindt zich in Sint-Katelijne-Waver en we zijn werkzaam in de regio Antwerpen. We startten ons bedrijf reeds op in 2017, waardoor we toch al wat ervaring hebben weten vergaren en stilaan uitgroeien tot een bepalende speler in de sector.

Een van de troeven van Vochtproject-AJ is de focus op de tevredenheid van onze klanten. We trachten steeds een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen erop dat ze het zien zitten om een samenwerking aan te gaan die zich niet beperkt tot een enkele klus. Om de belangen van de klant op optimale wijze te kunnen behartigen, nemen we uitsluitend personeel in dienst dat de juiste scholing genoten heeft en zich verder kan beroepen op de nodige ervaring. Bovendien volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier zijn we op permanente basis mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Geeft bovenstaande info antwoord op de meeste van je vragen, maar blijven er evenwel onbeantwoord? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze vochtexperts zullen alles in het werk stellen om je een oplossing op maat aan te reiken die tot in de details overeenstemt met jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Vochtproject-AJ ben je aan het juiste adres voor alles wat met vochtbestrijding te maken heeft. Wij pakken elk probleem overigens op een uiterst professionele manier aan, met kwaliteitsvolle materialen tegen betaalbare prijzen!

Op vochtproblemen zit werkelijk niemand te wachten. Deze problemen kunnen je woning en zelfs je gezondheid zwaar aantasten als je niet tijdig ingrijpt hiertegen. Je hebt er daarom alle belang bij om van meet af aan de deskundige hulp van Vochtproject-AJ in te schakelen. Laat ons weten waarmee je te kampen hebt en wij ondernemen vervolgens al het nodige om met de gepaste oplossing voor de dag te komen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Vochtproject-AJ
Meidoornstraat 37 
B-2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium
BTW: BE0685.599.562
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.