Specialisten in Vochtbestrijding actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Vlaams Brabant

Vochtdiagnose voor een woning in Tienen
 Tienen (Vlaams Brabant)

Wij zitten met grote schimmelplekken op de muren in een van onze kelderruimtes. Is het mogelijk om eens een afspraak te maken voor een correcte diagnose hieromtrent? Alvast bedankt.

Opstijgend vochtbehandeling te Kampenhout
 Kampenhout (Vlaams Brabant)

We zouden een muur die in zeer slechte staat is willen inspuiten tegen opstijgend vocht. Het probleem is dat er vroeger een afloop liep van de dakgoot gewoon op de grond. Wij hebben ondertussen nieuwe fundering gegoten en de dakgoten verlengd naar de beek naast ons. Om toch nog jaren van deze muur te kunnen genieten zouden wij deze graag willen laten behandelen tegen opstijgend vocht. Vermoedelijk moet de muur hiervoor wel terug eerst helemaal droog zijn (het is een buitenmuur maar geen spouwmuur)?!

Vochtbestrijding te Galmaarden
 Galmaarden (Vlaams Brabant)

We hebben last van een vochtprobleem in onze woning (waar we eigenaars van zijn). We zien vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren.

Vocht onderaan in de muren | Zaventem
 Zaventem (Vlaams Brabant)

Er bevindt zich vocht onderaan de muur, de plinten zijn volledig aangetast. De parketvloer begint er ook van af te zien. Het is slechts op 1 bepaalde muur (de scheidingsmuur met de buren). Het gaat om een aangekochte rijwoning die in 2018 volledig werd gerenoveerd. Wij willen dit probleem zo snel mogelijk aanpakken.

Buitenmuur impregneren te Keerbergen
 Keerbergen (Vlaams Brabant)

Dit is voor het impregneren van de gevelsteen van de buitenmuur die is gericht naar het Westen. Op de bepleistering aan de binnenzijde is lichte schimmelvorming. De buitenmuur is geïsoleerd met isolatieplaten. Huis is 20 jaar oud.