Specialisten in Vochtbestrijding actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Oost-Vlaanderen

Opstijgend vochtprobleem in muren te Lokeren
 Lokeren (Oost-Vlaanderen)

Vochtplekken op een beperkt aantal plekken op de benedenverdieping (opstijgend vocht) in een huis met bouwjaar 1975. Graag zo snel mogelijk tussenkomst (verhuis gepland eind februari).

Vochtprobleem in de muren te Zele
 Zele (Oost-Vlaanderen)

Wij wonen in een gerenoveerde halfopen bebouwing. We krijgen in de natte maanden te maken met vochtplekken op de muren, voornamelijk de zijgevel en voorgevel. Na het contacteren van een vochtfirma blijken de oude bakstenen teveel water op te nemen waardoor onze muren enorm nat staan. We zouden dit dan ook zo snel mogelijk willen oplossen.

Vochtprobleem in de kelder te Denderhoutem
 Haaltert (Oost-Vlaanderen)

Ik heb een vochtprobleem opgemerkt in mijn woning in Denderhoutem. Het vocht komt door de keldermuur. Het huis is gebouwd in 2010.

Vochtprobleem in de keuken | Aalst
 Aalst (Oost-Vlaanderen)

Dit is voor een rijwoning. We hebben vochtproblemen in de keuken, in het midden van de muur. De woning werd twee jaar geleden gerenoveerd. Er is toen een lek in het dak ontdekt omdat de muur vochtig was. Dit is al hersteld en de muur is opgedroogd. Twee maanden later is er echter terug een vochtplek gekomen op anderhalve meter hoogte. De problemen nu anderhalf jaar aanwezig. Het probleem was redelijk constant maar wordt nu erger.

Schimmel in de slaapkamer | Hamme
 Hamme (Oost-Vlaanderen)

We hebben vochtige muren op bovenverdieping. Vooral aan de bovenkant en de onderkant van de muur. Er bevindt zich voornamelijk schimmel achter het bed. Dit gaat om constante problemen sinds een 5-tal jaar.