Specialisten in Vochtbestrijding actief in provincie Limburg

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Limburg

Vochtbestrijding in Bocholt
 Bocholt (Limburg)

Wij zijn op zoek naar iemand die bereid is ongeveer 7 lopende meter muur te komen injecteren, tegen opstijgend vocht. Het is in een oude woning met een muur van ongeveer 30cm dik.

Vochtprobleem in de kelder (Genk)
 Genk (Limburg)

Vocht in de kelder | Door een hoog grondwaterpeil als gevolg van langdurige regenval, komt onze kelder steeds (gedeeltelijk) onder water te staan. Dit probleem willen wij graag permanent verholpen zien worden.

Vochtprobleem in de muren - Bree
 Bree (Limburg)

Wij hebben vochtproblemen in onze woning. Vooral op het bureel, dit is aan de voorkant van de woning. In de badkamer zijn er ook vochtproblemen, maar we kunnen niet vaststellen waar precies omdat ze betegeld is. Ook op de gang is er vocht vast te zien. Het huis is van 1967.

Vochtbestrijding voor een woning in Beringen
 Beringen (Limburg)

Ik ben de eigenaar van een vrijstaande woning. We hebben vochtproblemen onderaan over de bijbouw. Vermoedelijk gaat het om opstijgend vocht. Het gebouw is van 1961. Deze problemen zijn er sinds enkele jaren en worden steeds erger.

Vochtbestrijding te Opglabbeek
 Opglabbeek (Limburg)

We hebben last van vochtproblemen op de gelijkvloerse verdieping van onze woning. We merken dat er vocht in de muren zit onderaan aan de binnenkant op de plinten. We zoeken een vochtbestrijder in de regio van Opglabbeek.