Specialisten in Vochtbestrijding actief in provincie Limburg

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Limburg

Vochtbestrijding voor een woning in Beringen
 Beringen (Limburg)

Ik ben de eigenaar van een vrijstaande woning. We hebben vochtproblemen onderaan over de bijbouw. Vermoedelijk gaat het om opstijgend vocht. Het gebouw is van 1961. Deze problemen zijn er sinds enkele jaren en worden steeds erger.

Vochtbestrijding te Opglabbeek
 Opglabbeek (Limburg)

We hebben last van vochtproblemen op de gelijkvloerse verdieping van onze woning. We merken dat er vocht in de muren zit onderaan aan de binnenkant op de plinten. We zoeken een vochtbestrijder in de regio van Opglabbeek.

Vocht in de binnenmuren in Diepenbeek
 Diepenbeek (Limburg)

Na een vochtmeting hebben we vocht in onze muren ontdekt. Het betreft een halfopen bebouwing van 1965. De grootste problemen zijn vooral beneden merkbaar.

Vochtprobleem in de muren te Borgloon
 Borgloon (Limburg)

We hebben vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers).
Volgens mij is het opstijgend vocht, want er is geen lek te vinden. Bouwjaar van de woning ken ik niet precies, maar het huis is zeker meer dan 30 jaar oud.

Vochtbestrijding voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
 Meeuwen-Gruitrode (Limburg)

Mijn woning is van 2006. Ikzelf heb deze gekocht in 2018. Afgelopen winter was er een grote vochtvlek zichtbaar in de gevel. Momenteel is deze, naar mijn mening opgedroogd, maar is nog steeds zichtbaar (gevel heeft een grijzer kleur). Aangezien deze vlek bovenaan begint en zo naar beneden trekt, heb ik reeds een dakwerker gecontacteerd om te kijken of er geen lek was via het dak/de dakrand. Deze heeft mij, na inspectie, bevestigd dat er geen lek is via het dak. Volgens hem zou slagregen de oorzaak zijn. Aangezien er actueel (nog) geen vocht in de binnenmuren merkbaar of zichtbaar is, zou ik dit liefst ook willen vermijden. Bijgevolg ben ik op zoek naar een gepaste en doeltreffende oplossing voor dit probleem. Spouwmuren zijn geïsoleerd. Problemen vooral in de winterperiode. Deze problemen zijn er sinds twee jaren zeker.