Specialisten in Vochtbestrijding actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Antwerpen

Vochtbehandeling kelder in een woning in Olmen
 Olmen (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vochtvrij maken van een kelder. Dit is een tweewoonst van 1962. Het water is zichtbaar op de keldervloer en constant aanwezig. We dienen er wel bij te vermelden dat we in een overstromingsgebied wonen.

Vocht in de muren in een woning in Ekeren
 Antwerpen (Antwerpen)

Op de eerste verdieping verschenen een hele tijd geleden blazen onder de verf en de bezetting. Na het afkappen kwam er een verluchtingsbuis tevoorschijn. Bij zware regenval onder een bepaalde hoek is er een echt stroompje zichtbaar op de muur. Er is reeds een dakwerker geweest om de dakpan te vervangen, maar zonder succes.

Schimmel op de buitenmuur te Borsbeek
 Borsbeek (Antwerpen)

Beste Ik ben eigenaar van een appartement dat ik verhuur. Op de 2e verdieping is langs de kant van het raam buitenmuur bovenaan en aan de zijkant zeer veel schimmel. We kunnen niet direct zien waardoor dit komt. Is het mogelijk iemand langs te sturen voor dit te bekijken graag zo snel mogelijk. Alvast bedankt

Condens op de ramen (Mortsel)
 Mortsel (Antwerpen)

Ik heb last van condens op de ramen op de eerste verdieping. Deze problemen zijn reeds anderhalf jaar aanwezig en zijn vooral zichtbaar in de winter.

Vochtprobleem in de kelder en opstijgend vocht te Borgerhout
 Antwerpen (Antwerpen)

We hebben vochtproblemen in de kelder, namelijk water in de kelder, vochtige muren en last van een muffe geur. Graag zouden we het vochtprobleem willen laten analyseren en behandelen.