Specialisten in Vochtbestrijding actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Antwerpen

Vochtprobleem in de muren | Hoboken
 Antwerpen (Antwerpen)

Er is vocht in de muur van onze woning. Er is ook schimmel zichtbaar. Normaal is er geen lek. Het gebouw is 30 jaar oud.

Vocht onderaan de muren | Mechelen
 Mechelen (Antwerpen)

We wonen in een gelijkvloers appartement. Er is vooral vocht in de gang, ter hoogte van de keuken. Onderaan de muur is er verf aan het afbrokkelen. Het gaat om de binnenmuur tussen de keuken en gang. De problemen zijn nu al enkele maanden aanwezig.

Vochtprobleem boven de kruipkelder | Bonheiden
 Bonheiden (Antwerpen)

Er is vocht in de muren van mijn huis op het gelijkvloers, vooral in de keuken. Daar gaat het om opstijgend vocht, het is geen lek. Er is ook een kruipkelder. Het huis is ongeveer bouwjaar 20 jaar oud.

Vochtprobleem in een kelder te Mortsel
 Mortsel (Antwerpen)

Als wij kleding of schoenen in de kelder leggen staat er binnen de kortste keren schimmel op. Er zijn ook enkele muren die wat vochtig aanvoelen. Onze kelder heeft raampjes die al open staan maar er zijn vele kamertjes. Wij zouden onze kelder tenminste als stockageruimte terug willen gebruiken (geen schimmelvorming) en liefst natuurlijk ook geen vocht meer hebben.

Vochtbehandeling kelder in een woning in Olmen
 Olmen (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vochtvrij maken van een kelder. Dit is een tweewoonst van 1962. Het water is zichtbaar op de keldervloer en constant aanwezig. We dienen er wel bij te vermelden dat we in een overstromingsgebied wonen.