Offerteaanvraag:
Vochtbestrijding opstijgend vocht in Maaseik

In 2015 hebben wij een huis gekocht dat we hebben gerenoveerd. Enkele jaren later valt me op aan de buitenzijde dat we last hebben van opstijgend vocht. Aan de binnenzijde is hier op dit moment gelukkig nog niet van te merken! Op de plaats waar ik weet dat de vochtwering onderbroken is, is het veel. Op andere plaatsen in de gevel begint het ook.

3680 (Limburg)

Zoektermen: 

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

's Nachts worden de vloer en muur vochtig in de slaapkamer van ons appartement. Vooral in de winter als er grote temperatuurverschillen zijn, komt dit voor. Waarschijnlijk zitten we dus met een condensprobleem. Het gebouw is ongeveer 20 jaar oud.

Lees meer

Brussel

Wij hebben vochtproblemen in 4 appartementen. Het betreft vochtige muren met zwarte schimmelvlekken aan de voorgevel en in twee appartementen ook aan de achtergevel. De problemen zijn er dus op de 1ste, 2de, 3de en 4de verdieping.

Lees meer

Antwerpen

Beste, Wij zijn op zoek naar een firma die advies kan geven en een oplossing kan bieden voor de vochtproblemen die wij hebben in de kelder van de refter op één van onze scholen . Zijn wij hiervoor bij jullie aan het juiste adres? Is het mogelijk...

Lees meer