Welkom bij Steam4ce

Over ons


Is de tijd rijp om dak- en/of gevelwerken te laten uitvoeren aan je woning? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Steam4ce in te schakelen! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in deze zaken.

Ons bedrijf is gelegen in Ninove en we zijn actief in de regio’s Henegouwen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak weten vergaren, wat van ons de ideale kandidaat maakt om mee in zee te gaan.

Bij Steam4ce dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We proberen steeds een optimale relatie uit te bouwen met het cliënteel en streven een samenwerking op lange termijn met hen na.

Omwille van die reden lijkt het ons niet onlogisch om ervoor te opteren om uitsluitend mensen aan te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring beschikken. Voorts scholen we ons op regelmatige basis bij zodat we volledig up to date zijn van het reilen en zeilen in de branche.

Klinkt ons aanbod in elk geval aanlokkelijk, maar blijf je voorlopig nog te veel op je honger zitten? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van experts zal bijgevolg alles in het werk stellen om een oplossing aan te reiken waarvan jij al die tijd al gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Steam4ce houden we ons voornamelijk bezig met dak- en gevelwerken. Je kan overigens op je beide oren slapen wat onze dienstverlening betreft: we gebruiken altijd materialen van de beste kwaliteit, houden een stevig tempo aan en rekenen eerlijke en marktconforme prijzen aan.

De eerste dienst die we aanbieden is die van dakwerken, meer bepaald in de vorm van dakreiniging en dakontmossing. Het dak is een van de onderdelen aan je huis dat het meest gebaat is bij een goed onderhoud.

Je voorkomt er enerzijds schade en vochtproblemen mee en je laat anderzijds met dergelijke ingreep je dak er weer als nieuw uitzien.

Ook met gevelwerken weten we wel raad. Indien je je gevel wenst te laten renoveren, kan dit op ontelbaar verschillende manieren.

Geef ons het gewenste type (pleisterwerk, bekleding, opvoeging of impregnatie) en het aantal gevels door en wij wassen dat varkentje -of beter gezegd geveltje- voor jou!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Carine  D .

11/02/2021    Brugge


Project : Gevelwerken voor een pand in Brugge
Beoordeling : Steam4ce zal een bezoek brengen aan het gebouw. Afspraak is gemaakt. Offerte nog niet on...
(Lees verder)
Christian  D .

18/12/2020    Oostende


Project : Gevelreiniging voor een huis in Oostende
Beoordeling : vlugge respons en duidelijke offerte
Adres
Steam4ce
Cyriel Prieëlsstraat 2 
9404 Ninove, Belgium
BTW: BE0540781235
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.