Specialisten in Schoorsteenvegen actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Schoorsteenvegen in regio Vlaams Brabant

Schoorsteenveger voor een woning in Hofstade
 Hofstade (Vlaams Brabant)

Ik zoek een specialist voor de schoonmaak van een schoorsteen van een houtkachel. Deze werd mogelijk nog nooit schoongemaakt.

Schoorsteenvegen voor een huis in Vilvoorde
 Vilvoorde (Vlaams Brabant)

Mijn moeder, die in Vilvoorde woont, haar gasconvector viel altijd uit. Onze chauffagist is langsgeweest en stelde vast dat het niet aan de convector lag maar wel aan de schouw. Hij heeft er wat brokstukken kunnen uithalen (geen stenen). Vroeger werd er altijd met kolen gestookt. Hij raadde ons aan om de schoorsteen te laten vegen maar dan van onderuit. Boven staat er een trekkap op.

Schoorsteenreiniging te Asse
 Asse (Vlaams Brabant)

Beste, ik had graag een prijsofferte gehad voor het reinigen van onze schoorsteen die aangesloten is op onze brander. Deze loopt van in de kelder tot op het dak.

Schoorsteenvegen te Tienen
 Tienen (Vlaams Brabant)

Beste, graag had ik een prijs gehad voor het schoonmaken van een schoorsteen en het plaatsen van een net of rooster op de schoorsteen om vogels uit de schoorsteen te houden.

Schoorsteen vegen te Galmaarden
 Galmaarden (Vlaams Brabant)

Beste,
Wij zoeken een schoorsteenveger om onze schoorsteen te komen reinigen. Wij zijn thuis vanaf 17u en in het weekend. Vrijdag 2 oktober ben ik de hele dag thuis en is dit ook een mogelijkheid. Ik hoor wel wat past. Alvast bedankt.
Mvg,
Katja