Bedrijven die actief zijn in West-Vlaanderen

Schoorsteentechnieken Gebr. Vandermeersch
88%
Jan Vinckestraat 15
B-8700 Tielt

Schoorsteentechnieken Gebr. Vandermeersch is gespecialiseerd in schoorsteenvegen en alles wat met schoorstenen te maken heeft. Doorheen de jaren zijn wij een gerespecteerde speler geworden in de branche. Ons bedrijf heeft z’n vestiging in Tielt en we zijn werkzaam … (Lees meer)

Master cleaner
79%
Hugo Verrieststraat 13
B-1780 Wemmel

Wij specialiseren ons in het grondig reinigen van schoorstenen. Wij zijn actief in bijna heel Vlaanderen en Wallonië.Schoorstenen zijn onze specialiteit, maar wij bieden ook nog andere diensten aan zoals het onderhoud van verwarmingssystemen op gas en stookolie, he … (Lees meer)

Schouwvegen DW
100%
Kalbergstraat 120
B-8780 Oostrozebeke

Last van mos op uw dakpannen? Een vogelnest in uw schoorsteen? Met Schouwvegen DW verdwijnen al deze problemen als sneeuw voor de zon. Onze vakkundige firma biedt een brede waaier van diensten aan zoals schoorsteenvegen, reinigen van gasketels, plaatsen van inox rooster … (Lees meer)

Jacxens Jean-Claude
Leenstraat 38
B-8000 Brugge

Jacxens Jean-Claude is een bedrijf gespecialiseerd in schoorsteenvegen. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring. Wenst u grondig onderhoud, een volledige renovatie of vervanging van de schoorsteen van uw huis? Dan bent u bij ons aan het j … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Hoeveel schouwen (kanalen of pijpen) heeft u?
2*. Wat verbrandt u in de schouw(en)?
3*. Wanneer wilt u de schoorsteen of schouw laten vegen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .privacy charter
Schoorsteenvegen: vind de juiste specialist in West-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Schoorsteenvegen die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor Schoorsteenvegen in West-Vlaanderen

Schoorsteenveger voor een houtkachel - Oostkamp
Oostkamp - West-Vlaanderen

Dit is voor een schoorsteen van een houtkachel. We wonen er sinds een jaar en hebben geen idee van wanneer deze voor het laatst werd schoongemaakt. De... Lees meer

Schoorsteenvegen bedrijven in andere regio's