Welkom bij Roemis

Over ons


Badkamerrenovaties, dakisolatie, buitenmuurisolatie, bent u in een renovatie-bui, neem dan contact op met Roemis. Roemis is het bedrijf dat u helpt een optimale renovatie van uw woning te bekomen.

Wilt u uw energiefactuur lager? Dan isolatie de oplossing. Bent u van plan over te stappen naar een condensatie- of verwarmingsketel? Roemis kan u deze plaatsen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer, daar droomt iedereen toch van. Maar of het daarom voor u ook financieel haalbaar is, dat is een ander verhaal. Daar is namelijk een voordelig alternatief voor: een badkamerrenovatie.

Bij een badkamerrenovatie gaat men niet de hele badkamer slopen en uitbreken tot op de ruwe kern van de kamer om dan een gloednieuwe badkamer te plaatsen.

In tegendeel, men gaat met een doelgerichte planning en een doordacht ontwerp kijken welke onderdelen men echt wilt veranderen aan de badkamer. Zo kan men een andere indeling willen, waar het belangrijk is of de leidingen deze oplossing bieden.

Natuurlijk kan het zijn dat deze leidingen zelf aan vernieuwing nodig zijn. En nieuwe leidingen kunnen voordelig zijn om uw waterverbruik onder controle te houden. Of misschien wilt u nieuwe tegels of iets totaal anders.

Bij een badkamerrenovatie verandert men enkel hetgeen dat moet veranderen om toch de badkamer van uw dromen te bekomen. U zou er van versteld staan hoe weinig er soms moet aangepast worden.

Dakisolatie

Is uw energiefactuur ook zo hoog? Stookt u ook vaak extra omdat uw woning maar niet warm lijkt te worden? Het is goed mogelijk dat uw dak slecht of zelfs niet geïsoleerd is.

Wanneer een dak slecht of niet geïsoleerd is, verliest men tot zelfs 30% van de gebruikte energie om te verwarmen. Als u dan kiest voor een goed geïsoleerd dak, kan u deze energie winnen. Sterker nog, u zal uw energiefacturen met een 30% zien dalen en zo zal u de investering van de dakisolatie terugwinnen.

Isolatie

Niet alleen uw dak zou goed geïsoleerd moeten, maar iedere oppervlakte van uw woning. Spouwmuren, vloeren, plafonds, alles kan geïsoleerd worden. Hiermee wint u energie en bespaart u geld op uw energiefacturen.

Isolatie werkt niet alleen thermisch, maar ook akoestisch. U zal geluiden van andere kamers en zelfs van de buitenwereld kunnen dimmen tot ze niet meer hoorbaar zijn. Zo zal u genieten van een geweldige nachtrust.

Condensatieketel

Condensatieketels zijn een energiebesparende vorm van verwarmen. Deze ketels verbruiken niet veel energie, en leveren veel warmte op. Het rendement van een condensatieketel wordt geschat op 109%, wat heel uitzonderlijk is.

Een condensatieketel zal eigenlijk energie halen uit de rookgassen van zijn eigen verbranding. Hierdoor verbruikt hij minder andere energie omdat hij zelf energie produceert.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Roemis
Zwarte Molenstraat 35 
1671 Pepingen, Belgium
BTW: BE0832574853
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.