Welkom bij Pol-Tex

Over ons


Is de tijd rijp om isolatiewerken te laten doorvoeren aan je woning? In dat geval is het een goed idee om Pol-Tex daarvoor in te schakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in isolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Ons bedrijf heeft z’n vestiging in Evere en we bedienen de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant met onze diensten. Aangezien we al meerdere jaren meedraaien in de sector weten we exact welke aanpak we voor elke specifieke klus moeten hanteren.

Bij Pol-Tex is de tevredenheid van het cliënteel een van de stokpaardjes. We trachten steeds een goede relatie met elk van onze klanten op te bouwen en een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen.

Vandaar is het niet meer dan logisch dat we enkel personeel in dienst hebben dat de juiste opleiding gevolgd heeft en eveneens kan putten uit de nodige ervaring. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier zijn we altijd mee met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen in de branche.

Weet je ondertussen waaraan je je ongeveer kan verwachten, maar heerst er nog een gevoel van onduidelijkheid? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

We staan te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en alle mogelijkheden in kaart te brengen alvorens we een oplossing op maat uitwerken die jouw persoonlijke verlangens volledig bevredigt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het vakgebied strekt van Pol-Tex strekt zich uit over verschillende domeinen binnen de isolatiewereld: dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

De plaats in huis die het meest gebaat is om uitgerust te zijn met isolatie is het dak. Een goede dakisolatie gaat gepaard met besparingen tot wel 30% op je energiefactuur, een financiële meevaller die veel gezinnen handig van pas zou komen.

Spouwmuurisolatie vergt een kleine investering, waarvoor je een grote besparing tot wel 25% in ruil krijgt. Daarnaast profiteer je van een verlaagde BTW (6%) en maak je aanspraak op een premie van 5 euro per vierkante meter.

Met vloerisolatie sluiten we de rij van onze isolatiewerken. Vloerisolatie zorgt ervoor dat je niet langer per se schoenen of pantoffels moet dragen door een grond die koud aanvoelt. Zoldervloerisolatie, (kruip)kelderisolatie en een nieuwe isolerende vloer behoren allemaal tot onze mogelijkheden.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pol-Tex
Rue W. Van Perck 90 
1140 Evere, Belgium
BTW: 0808027618
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.