Welkom Van de Velde Construct

Over ons


Voor uw dak, moet u bij ons zijn. Wij handelen alles wat met daken te maken heeft. Dakwerken, dakisolatie, En zelfs isolatiein het algemeen. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat u droog, warm en veilig zit in uw comfortabele woning.

Aarzel niet om ons te contacteren. We sturen met plezier één van onze vakmannen om een te komen kijken wat de beste oplossing voor u is.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Dakwerken

Men heeft twee soorten daken. Platte daken en hellende daken. Deze vragen beide een andere behandeling en een andere bedekking.

Platte daken worden meestal belegd met roofing. Roofing wordt ook wel bitimium dakbedekking genoemd. Roofing wordt met een brander geplaatst. Wanneer de roofing geplaatst is, kan deze worden afgelijnd met EPDM. Deze zal ervoor zorgen dat er geen gaten aan de randen zijn en dat er dus geen lekken kunnen ontstaan.

Hellende daken worden dan eerder belegd met ofwel dakpannen, ofwel leien voor een leien dak. Dakpannen vindt u tegenwoordig in verschillende soorten kleuren en maten. Dit zorgt ervoor dat u een dak met dakpannen zo kan laten uitzien dat het bij de stijl van de rest van uw woning past.

Een leien dak daarentegen oogt al gauw wat strakker. Dit geeft een design effect. Leien worden al heel lang gebruikt voor daken. Hierdoor zijn leien ook mooi op meer oudere of landelijke woningen.

Dakisolatie

Uw dak is één van de belangrijkste plekken om te isoleren. Warme lucht stijgt namelijk. Om warme lucht zoveel mogelijk in uw woning te houden, is dus belangrijk dat deze warme lucht niet ontsnapt.

Een dak dat slecht geïsoleerd is of zelfs niet geïsoleerd is laat tot zelfs 30% van deze warme lucht ontsnappen. Hiermee zal u meer stoken om warm te zitten en daardoor lopen uw energiefacturen heel hoog op.

U kan vast al zien wat u kan winnen wanneer u uw dak goed laat isoleren. U zal minder stoken, wat minder aan te betalen wordt op uw energiefacturen, maar minder stoken is ook goed voor het milieu.

Daarnaast zal de waarde van uw woning stijgen. Een goed geïsoleerd huis is veel meer waard. Al zeker wanneer het voldoet aan de laatste nieuwe normen voor isolatie en energie.

Isolatie

Naast uw dak isoleren, kan zowat iedere dimensie  van uw woning geïsoleerd worden. Van vloer, tot muren, zowel langs binnen als langs buiten, tot zolderisolatie, en zelf isolerende gevelbekledingen. Tegenwoordig zijn de opties om uw woning te isoleren oneindig.

Om maar niet te spreken over de verschillende soorten isolatiematerialen. Zo bestaan er heel wat soorten wollen om te isoleren zoals rotswol, glaswol, steenwol. Maar er zijn ook synthetische materialen. Zo heeft u onder andere polyesterwol, polyethyleen, isolatiechips of PUR isolatie.

Bent u eerder ecologisch ingesteld, kan u kiezen voor meer ecologische opties. Schapenwol is bijvoorbeeld een ecologische optie, maar ook cellulose, houtwolkurk isolatie, hennep isolatie en zelfs schelpen isolatie.

Isolatiematerialen komen ook voor in platen of in spuit vorm. Maar de meeste materialen die hier net vernoemd zijn worden vaak wel handmatig in de muur of vloer of dak in kwestie geduwd. 

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Van de Velde Construct

Bobex Score : %

Adres
Van de Velde Construct
Gentsesteenweg 436 bus 1
9420 Erpe-Mere, België
BTW: BE0742515796
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .