Welkom bij Spanlux

Over ons


Bij Spanlux creëren we mooie en duurzame oplossingen voor uw plafonds of wanden. Wij zijn zowel fabrikant als monteur van spanplafonds, spanwanden en lichtwanden. Ons personeel wordt volledig zelf door ons opgeleid en is steeds op de hoogte van de beste technieken.

Zoekt u een stijlvolle oplossing voor een verweerde muur of een oud plafond? Met een spanwand of een spanplafond kan u op een efficiënte manier uw woning er als nieuw laten uitzien. We maken een vals plafond of wand van een strak gespannen doek van pvc of polyester. Naast het verstoppen van oude of lelijke muren, is het ook mogelijk om de akoestiek te verbeteren en te zorgen voor een mooie, egale lichtinval dankzij onze lichtwanden. U kan kiezen uit verschillende afwerkingen, motieven en prints.

We werken met Europese materialen om voor een gedetailleerde en kwaliteitsvolle afwerking te zorgen. We werken altijd op maat en kunnen uw spanwand of -plafond op een dag plaatsen. U hoeft zich geen zorgen te maken om intensieve werken of langdurige processen. Ons ervaren en goed opgeleide team werkt nauwkeurig en vlot.

Om te zorgen dat u de beste zorg voor uw woning krijgt, bekijken we eerst de ruimte om te zien wat voor u de beste oplossing is. Zo maken we een spanplafond specifiek op uw maat, afgewerkt naar uw wensen. Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen om zo een duurzaam product te kunnen afleveren. 

Zoekt u een spanwand, spanplafond of een lichtwand? Vraag een offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Spanlux staan we altijd klaar om u advies te geven over uw spanplafond, lichtwand of spanwand. Als experten, installateurs en fabrikanten van pvc spanplafonds streven we altijd naar de beste kwaliteit en de meest duurzame afwerking. Ons team wordt grondig opgeleid om met de juiste materialen te kunnen werken op een correcte en vlotte manier.

We werken voornamelijk met pvc om ervoor te zorgen dat uw spanplafond langer mooi blijft en dat het tot in de details kan worden afgewerkt. Als gerenommeerd installatiebedrijf werken niet alleen met ons eigen geproduceerd materiaal, maar ook met andere leveranciers. U kan kiezen welke soort spanplafond u prefereert. 

U kan ook bij ons terecht als u licht- of geluidssystemen wil laten installeren boven of door het spanplafond. We leveren ook zelf een gevarieerd aanbod aan geschikte verlichting.

Bent u op zoek naar een stijlvolle lichtwand? Ook die kunnen we zonder problemen voor u op maat installeren. Een lichtwand is een strak gespannen doek waarachter licht wordt geplaatst. Het licht schijnt door het doek en geeft een mooie gloed en voegt extra karakter toe aan de volledige ruimte. Een lichtwand is ideaal voor werkomgevingen met het zachte licht dat kalm is aan de ogen. Bovendien is het modern, gemakkelijk in onderhoud en kan u het aanpassen naar uw eigen smaak door bijvoorbeeld voor een print of kleur te kiezen.

Contacteer ons of vraag een offerte voor uw spanplafond, spanwand of lichtwand.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Spanlux
Doornstraat 4
8820 Torhout, België
BTW: BE0634877965
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .