Welkom Mdsolar

Over ons


Wilt u milieubewuster leven? Dan bent u bij MDSolar aan het juiste adres. Wij focussen ons hierbij op zonne-energie en elektriciteitswerken: u kan bij ons terecht voor zonnepanelen, zonneboilers, omvormers, nuttige accessoires en meer. We houden ons ook bezig met sanitaire werken en het plaatsen van infrarood-verwarming en warmtepompen. Ook voor zwembadverwarming en combi zonneboilers die voor uw zwembad kunnen worden gebruikt zijn wij uw ideale partner.

Bij MDSolar kan uw rekenen op jarenlange ervaring, grote expertise in milieubewuste elektriciteitskeuzes en hoge kwaliteit op vlak van materiaal en geleverde werken. Zo zorgen we dat uw investering niet alleen bijdraagt aan het welzijn van onze planeet maar tegelijkertijd uw energierekening flink doet slinken! We werken enkel met topmerken zoals LG, BenQ, Denim en SolarEdge maar ook opkomende merken zoals Trinasolar en Solax.

MDSolar is gelegen in Keerbergen en houdt een lokale aanpak die dichtbij de klant staat hoog in het vaandel. Aarzel niet en vraag hier een gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij MDSolar bieden we verschillende diensten aan, met als rode draad onze expertise op vlak van zonne-energie. Hieronder meer informatie over onze diensten en producten!

Zonnepanelen

MDSolar werkt samen met fabrikanten die in de categorie Tier 1 vallen. In deze categorie vallen de merken die de meest kwalitatieve en betrouwbare materialen leveren. Ze voldoen aan de strengste criteria, waardoor wij steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Zonneboilers

Zonneboilers zijn een zeer milieuvriendelijke manier om uw water op te warmen. Een zonneboiler kan samenwerken met een centrale verwarmingssysteem en zo zeer energie-efficiënt water opwarmen. Een zonneboiler haalt zijn energie zonnecollectoren die in de tuin of op het dak worden geplaatst. Een zeer slimme, milieuvriendelijke en energiezuinige investering dus!

Omvormers

Het is belangrijk om voor de juiste omvormer te kiezen. Enkel op die manier haalt u maximaal rendement uit uw zonnepanelen. Daarom kan u bij ons rekenen op het juiste advies.

Welke omvormer heeft u nodig? De juiste omvormer heeft een capaciteit die is afgestemd op de capaciteit van uw zonnepanelen. Daarbij moet rekening gehouden met een aantal factoren die het rendement van uw zonnepanelen beïnvloedt:

 • De hellingshoek;
 • Schaduwval;
 • De richting van uw zonnepanelen,

De capaciteit van de omvormer mag dus over iets minder capaciteit beschikken dan uw zonnepanelen. Meer specifiek mag uw omvormer maximaal 20% kleiner en 10% groter zijn dan het vermogen van uw panelen.

Elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken, daarmee is het allemaal begonnen voor MDSolar. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij DE specialist als het op zonne-energie en elektriciteitswerken aankomt. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten! Hebt u een woning, handelspand, garage etc.. waarbij u nood heeft aan een vakman? Contacteer ons en samen bespreken wij hoe dit op de beste en de meest betaalbare manier opgelost kan worden! Zo garanderen wij steeds de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Hebt u een specifieke vraag en denkt u dat wij hierbij kunnen helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Sanitaire werken

Het renoveren van oude of installeren van nieuwe sanitaire installaties moet voorzichtig en deskundig aangepakt worden. Daarom kan u ook hier rekenen op onze expertise. Bovendien kan onze expertise op vlak van zonne-energie gecombineerd worden, zoals bij het plaatsen van een zwembad met verwarming via een zonneboiler.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een hot new trend! Niet de lucht, maar wel de voorwerpen en lichamen in een kamer worden opgewarmd met infraroodverwarming. Dit is gelijkaardig aan de werking van de zon! Geïnteresseerd? Vraag dan hier een gratis offerte aan!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Mdsolar
Rietzangersweg 1
3140 Keerbergen, België
BTW: BE0824253837
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .