Welkom bij isoheat D&V

Over ons


Dringen er zich stilaan isolatiewerken op in je woning? Dan is er goed nieuws, want Isoheat D&V neemt die met alle plezier voor z’n rekening! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in isolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Onze firma is gelegen in Meulebeke en we zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De afgelopen jaren hebben we ons weten opwerken tot een betrouwbare en gerespecteerde kracht in de sector.

Bij Isoheat D&V proberen we steeds het best mogelijke eindresultaat na te streven zodat onze klanten een tevreden gevoel overhouden aan onze geleverde diensten. We stellen onszelf als doel om met elk van onze klanten een goede verstandhouding te onderhouden en om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen.

Om in die opzet te slagen, spreekt het voor zich dat we enkel personeel in dienst hebben dat de juiste opleiding gevolgd heeft en over een basis aan ervaring kan beschikken. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij.

Op die manier zijn we altijd op de hoogte van wat er zich concreet afspeelt in de branche en kunnen we indien nodig ruim op voorhand anticiperen op onverwachte wendingen.

Zou je na het lezen van bovenstaande info graag nog wat extra inlichtingen willen inwinnen? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze werknemers zullen er alles aan doen om een oplossing op maat uit te werken die volledig voldoet aan wat jij in gedachte hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Isolatie en meer bepaald dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie zijn de zaken waarin Isoheat D&V gespecialiseerd is. Bij de uitvoering van onze klussen maken wij overigens uitsluitend gebruik van de beste materialen die de markt te bieden heeft.

Ook rekenen wij scherpe prijzen en werken we aan een strak tempo de klus in kwestie af.

Isolatie brengt tal van voordelen met zich mee. Zo zal je energiefactuur onmiddellijk goedkoper uitvallen en zal de waarde van je woning aanzienlijk toenemen.

Bovendien maak je aanspraak op een premie van de overheid als je beslist om tot isolatie over te gaan.

Het dak is misschien wel de plaats in huis die het meest gebaat is met een goede isolatie. Een slecht of niet geïsoleerd dak laat tot 30% energie verloren gaan.

Een goede dakisolatie staat dus garant voor een stevige besparing op je energiefactuur.

Een spouwmuurisolatie is eveneens de investering waard. Het vergt zelfs maar een kleine investering, die je evenwel een grote besparing van 25% op je energierekening oplevert.

We sluiten de rij met vloerisolatie. Er is niets zo vervelend als lopen over een ijskoude vloer en daar willen wij graag verandering in brengen voor jou.

Op het gebied van vloerisolatie hebben wij volgende zaken in de aanbieding:

 • Isolatie van zoldervloeren
 • Isolatie via (kruip)kelder
 • Aanleg van een nieuwe isolerende vloer

Regio ' s van de activiteit
Adres
isoheat D&V
Diksmuidse Boterweg 7 b
8760 Meulebeke, België
BTW: BE0837505423
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .