Welkom bij GESBO Veranda

Over ons


Wij zijn Gesbo, uw expert voor veranda’s en terrasoverkappingen. We zijn al sinds 1979 actief en hebben al meer dan achtduizend gezinnen blij gemaakt met een veranda of tuinkamer. Dat zijn 200 tevreden klanten op jaarbasis, ofwel één per dag. We zijn voornamelijk werkzaam in Antwerpen, Limburg, en Vlaams- en Waals-Brabant. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Balen!

Dankzij onze persoonlijke aanpak en ons dynamisch team van gekwalificeerde ingenieurs, tekenaars, projectleiders en arbeiders is duurzaamheid en een mooi resultaat altijd gegarandeerd. Gesbo staat u bij van het ontwerp tot de plaatsing, zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van de veranda of pergola waar u altijd van gedroomd hebt.

Bij Gesbo maken we al onze veranda’s zelf in ons machinepark. We kunnen uw droomveranda op maat maken, zowel in hout als aluminium. We houden de productie in eigen handen en besteden niet uit, zo weten we zeker dat onze producten voldoen aan onze maatstaven en kan u rekenen op kwaliteit. Zelfs de afwerking doen we bij ons. Uw veranda wordt in één vlotte flow gemaakt, gelakt en gemonteerd. 

De oprichter en eigenaar, Louis Van Gestel, houdt steeds een oogje in het zeil en waakt samen met zijn neef Maarten Van Looveren over de kwaliteit van alle producten en diensten. 

Bent u op zoek naar de veranda van uw dromen? Aarzel niet om contact op te nemen of vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


U bent bij Gesbo aan het juiste adres voor zeker 40 jaar ervaring en vakmanschap op vlak van veranda’s, terrasoverkappingen, screens en renovaties. We bieden een persoonlijke aanpak aan en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze service.

We zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

Veranda’s

Droom je van extra lichtinval in huis of een uitbreiding van je leefruimte? Een veranda is de ideale oplossing. We maken iedere stijl mogelijk en vinden samen met u een ontwerp dat bij uw woning past. Bovendien gebeurt de productie volledig bij ons, van ontwerp tot afwerking en plaatsing. U kan rekenen op ons vakmanschap.

Overkappingen

Een terrasoverkapping of pergola, is een absolute meerwaarde voor uw woning. U kan meer genieten van uw terras of tuin, en uw huis wordt voorzien van een stijlvolle toevoeging. We bouwen de overkappingen op maat van uw woning en uw verwachtingen.

Op die manier kunnen we voor een ontwerp zorgen dat perfect aansluit bij de stijl van uw woning. We werken zowel met hout als aluminium. Naast pergola’s op maat, kunnen we u ook helpen met andere overkappingen, zoals een zwembadoverkapping, orangerie, poolhouse of een carport

Renovaties

Heeft uw veranda betere tijden gekend? Is uw pergola verweerd? We staan voor u klaar om uw overkappingen en veranda’s helemaal op te knappen. Onze vakmensen komen de problemen en slijtage bekijken en doen uw veranda er weer als nieuw uitzien.

U kan voor allerlei renovaties bij ons terecht, van isolatie tot uitbreiding. Is uw veranda, overkapping of carport van een andere leverancier? Geen probleem, we hebben ervaring met tal van constructies uit aluminium of hout.

Zoekt u een betrouwbare specialist voor uw veranda of overkapping? Vraag gerust een offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
GESBO Veranda
Hulsen 113
2490 Balen, België
BTW: BE0419.092.458
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .