Welkom Euroflex

Over ons


Euroflex is een expert in spanplafonds. Vanuit hun vestigingen in Aalter, Dendermonde en Zottegem maken ze overal in West- en Oost-Vlaanderen gezinnen gelukkig met hun spanplafonds van topkwaliteit. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring en hun vakmanschap is Euroflex Spanplafonds uitgegroeid tot een toonaangevende spanplafond installateur. 

Een spanplafond plaatsen is een vak apart. Daarom leidt Euroflex zijn installateurs op tot experts in spanplafonds. Door zich jaarlijks bij te scholen combineren ze hun ervaring met de nieuwste technieken. Zo bent u met Euroflex Spanplafonds zeker van een prachtig resultaat.

Euroflex Spanplafonds staat altijd klaar om u professioneel advies te geven over uw plafond. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing staan ze voor u klaar. Ze bekijken uw wensen, uw project en uw budget en doen gerichte aanbevelingen om uw plafond naar een hoger niveau te tillen. Op basis van alle informatie werkt Euroflex een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 

Op zoek naar getuigenissen over Euroflex Spanplafonds? Lees hier alle beoordelingen van andere Bobex-gebruikers. Indien u op zoek bent naar spanplafonds specialist, dan bent u bij Euroflex alvast aan het juiste adres. Vul gerust het contactformulier in en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Spanplafonds (en -wanden)

Spanplafonds zijn makkelijke en nette oplossingen voor wie een nieuw plafond nodig heeft, maar niet al te veel afbraakwerken en stof wilt. Spanplafonds zijn meestal PVC of polyester doeken die gespannen worden tussen muren. De profielen zijn onzichtbaar gemaakt. Zo heeft dit een mooie nette afwerking. Ditzelfde principe kan ook worden toegepast op wanden. Men noemt dat dan spanwanden.

Deze spanplafonds en -wanden zijn haast ideaal op vlak van plaatsing, onderhoud, akoestiek en afwerking. We werken bij Euroflex met top kwaliteit en leveren ook top kwaliteit. Al jaren leveren we diverse oplossingen om onze klanten tevreden te maken en onze standaard hoog te houden. Welke stijl u ook kiest, bij Euroflex kan u sowieso terecht. Wenst u strak en modern, of eerder klassiek, we maken het naar uw wensen en behoeften. We gebruiken kwaliteitsvolle materialen om u de beste oplossing te geven.

U kunt kiezen uit PVC of polyester. Beide materialen hebben andere voordelen, hieronder heeft u ze op een rijtje:

PVC Polyester
Vuil- en stofafstotend Duurzaam en heel stevig
Makkelijk te kuisen Niet makkelijk te kuisen, maar overschilderen
Profiel met kliksysteem (zichtbaar of verstopt) Profiel is fijn en tamelijk onzichtbaar
Makkelijk te verplaatsen en afbreken Gewoven doek met PU-coating
Vrij in afmetingen Tot 50 meter in lengte
Naadloos tot en met 5.5 meter Naadloos tot en met 5 meter
Plaatsing gebeurt warm Plaatsing gebeurt koud

U kunt uw doeken zowel laten personaliseren als laten verlichten. Het licht kan langs de achterkant egaal doorheen de doek schijnen en zo een heel gezellig effect geven. Doordat deze plafonds en wanden demonteerbaar zijn, heeft u de mogelijkheid om de lampen te vervangen wanneer dit nodig is. Maar u kunt ook de doeken laten bedrukken en zo een gepersonaliseerde wand of plafond verkrijgen.

Deze spanplafonds en -wanden zijn ook akoestisch voordelig. Door het micro-geperforeerd doek met daarachter een vlies worden de geluidstrillingen maximaal geabsorbeerd.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

2 review van Euroflex

Bobex Score : 100%

CLAUDE D.

20/12/2019     GENTBRUGGE


Projet : Spanplafonds voor een pand te Gent
Review :
Wim V.

12/10/2019     Turnhout


Projet : Spanplafonds in Turnhout
Review :
Adres
Euroflex
Ambachtenlaan 14
9880 Aalter, België
BTW: BE0476862193
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Sluiten
  • Zondag: Sluiten
  • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .