Welkom Care2cover

Over ons


Bent u het mos en de vuiligheid op uw dak beu? Wilt u weer een proper dak of uw gevel laten renoveren? Schakel dan onze professionele firma Care2Cover in, zodat wij onze ervaring en vakmanschap kunnen inzetten om uw huis op te frissen.

Welke diensten levert Care2Cover?

Bij Care2Cover kan u terecht voor allerhande dakwerken waaronder reiniging, ontmossing en herstelling. Maar ook op gebied van gevelwerken biedt ons bedrijf u een heel gamma aan mogelijkheden aan. Zo kan men uw gevel een schoonmaakbeurt geven door deze te reinigen via zandstralen of verf te verwijderen. Tot slot voert onze firma ook werken met mortex uit, reinigt men opritten en terrassen en kan men uw gevel met spuitkurk beschermen.

Expertise alom! Dankzij Care2Cover ziet uw huis er weer uit als nieuw.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Waarom kiezen voor Care2Cover? Eerst en vooral beantwoordt dit bedrijf uw specifieke vragen op een uitgebreide manier en op basis hiervan bieden zij een gerichte, op maat gemaakte en voordelige prijsopgave. U kan beroep doen op een vrijblijvende offerte waar u alle kanten mee op kan!

Met al meer dan 10 jaar ervaring in gevelreiniging, ziet Care2Cover zich als een echte specialist. Daarnaast beschikken ze over vakmannen die met de grootste zorg alle diensten uitvoeren. Tenslotte ben u in goede handen, want er is namelijk een klanttevredenheid van 95%! Voor Care2Cover is dit van uiterst groot belang.

Waaruit bestaan de diensten waarin ze gespecialiseerd zijn?

 • Voor bevuilde daken bieden zij de perfecte oplossing: dakreiniging en het ontmossen van daken. Wat doen ze precies? Een grondige reiniging, mos en algengroei geen kans meer bieden door het dak te hercoaten, kleine herstellingen en tenslotte bieden ze ook schoonmaakbeurten aan. Vergeet die bevuilde daken die vaak de uitstraling van uw woning verslechteren!
 • Het bedrijf zorgt voor een decoratieve afwerking voor gevels en muren a.d.h.v. crepi of sierpleister. Deze mengeling op basis van cement is enorm veelzijdig en kent vele toepassingen. Crepi is zowel geschikt voor een landelijke stijl als voor moderne gebouwen, omdat u kan kiezen tussen een crepi gevel met grotere korrels of kleine korrels. Bovendien is het beschikbaar in alle mogelijke kleuren! Klinkt goed, toch?
 • Care2Cover specialiseert zich verder in gevelisolatie met spuitkurk die in 2 à 3 dagen door hun specialisten op uw gevel aangebracht kan worden, alvorens ze de gevel gereinigd hebben. De kurklaag is isolerend en geluidswerend en zorgt voor een mooi, natuurlijk aanblik. Wilt u goed doen voor het milieu? Ook dit kan met spuitkurk, aangezien het materiaal organisch, milieuvriendelijk en elastisch is! Waarom twijfelt u nog?
 • Tenslotte is Care2Cover ook gespecialiseerd in gevelreiniging. Hoe doen ze dit? Chemisch, met stoom of met vochtstralen. Indien nodig, voert het bedrijf ook herstellingen uit en als afsluiting wordt de gevel beschermd met een waterwerende laag.

Twijfel niet langer en kies voor kwaliteitsvolle producten en een uitstekende service! Contacteer ons meteen.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

2 review van Care2cover

Bobex Score : 100%

Marnix S.

02/07/2017     Damme


Projet : Ontmossen van dak
Review : Telefonisch gecontacteerd.
Freddy M.

10/02/2017     Deinze


Projet : ontmossen van het dak
Review : Komt vertrouwensvol over / geeft goede uitleg over hoe zij te werk gaan/ ko ...
(Lees meer)

Prestaties

Adres
Care2cover
Stenen Stampont 17
8800 Ledegem, België
BTW: BE0833820116
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Sluiten
 • Zondag: Sluiten
 • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .