Welkom bij Bo-Renovation

Over ons


Wij zijn Bo-Renovation, een aannemersbedrijf uit Leuven.

Bent u nog op zoek naar een specialist in renovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In ons aanbod vindt u badkamerrenovatie, binnendeuren, dakgoten, -isolatie, -kapel, -raam, -reiniging, dubbelglas, gevelbekleding, glasisolatie, golfplaten, gyproc, hellende en platte daken, isolatie, pleisterwerken, ramen en kozijnen, totaalrenovatie, ventilatiesysteem


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer laten plaatsen kan heel prijzig en duur uitvallen. Daarom kan het veel voordeliger zijn om uw badkamer te renoveren. Hierbij wordt uw hele badkamer niet zomaar leeg gehaald en gesloopt, maar wordt er gekeken wat er echt noodzakelijk is om van uw huidige badkamer uw droombadkamer te maken.

Een badkamerrenovatie spaart u geld uit. Men kijkt natuurlijk of alle leidingen nog in orde zijn en volgens de normen. Deze kunnen, indien ze niet in orde zijn, toch wel veel breek- en sloopwerk met zich meedragen.

Vervolgens moet er gekeken worden naar de indeling en hoe deze past met hoe de waterleidingen geplaatst zijn. Zo kan u de douche vervangen met een lavabo, of omgekeerd. Daarnaast moet er ook nagedacht worden of de huidige meubels nog aan uw eisen voldoen.

Binnendeuren

Wij verzorgen ook al uw binnendeuren. Welke eis u ook heeft, hoeveel u er ook maar wilt en welk materiaal u wenst, niets is voor ons te moeilijk. Zo bieden we deuren in allerlei houtsoorten, met allerlei afwerkingen, en verschillend beslag.

Dakwerken (dakgoten, -isolatie, -reiniging,…)

Daken hebben heel wat zorg en aandacht nodig. Hier zijn we dan ook goed van op de hoogte. Zo helpen we u met dakgoten. Wanneer uw dakgoot oud en versleten is kan deze het regenwater niet goed meer wegleiden.

Hierdoor kan er water in uw dak of gevel indringen wat lastige vochtproblemen me zich mee kan brengen. Daken en dakgoten moeten ook regelmatig gereinigd worden. Dit wil zeggen dat bladeren en mossen, die er mogelijk kunnen groeien, weggehaald moeten worden.

Daarnaast is het ook belangrijk om uw dak grondig te isoleren. Warme lucht stijgt, en om deze binnen te houden moet men een goed geïsoleerd dak hebben.

Dubbele beglazing

Ramen en eventueel glazen deuren met dubbele beglazing werken isolerend, zowel thermisch isolerend als akoestisch isolerend.

Gevelbekleding

Naast het weghouden van vocht om uw gevel niet te beschadigen, zorgen we ook voor de bekleding van uw gevel. Hierdoor beschermen we uw gevel en zorgen we ervoor dat uw gevel er ook extra mooi uit ziet.

Overige velden van expertise

Bij Bo-renovation zijn we thuis op alle markten. Zo zijn we ook zeker te vinden voor glasisolatie, golfplaten, gyproc, zowel hellende als platte daken, ventilatiesystemen, isolatie, pleisterwerken, ramen en kozijnen, en natuurlijk totaalrenovaties.

Alle werken die u maar kan bedenken en nodig acht in de renovatie van uw woonst, daar helpen we u graag bij.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Bo-Renovation
Ambachtenlaan 21 bus 9B
3000 Leuven, België
BTW: BE0524961129
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .