Welkom bij Delfro

Over ons


Bij Delfro zit je goed voor ketelrenovatie, installatie onderhoud en herstelling, hernieuwbare energie.

Wij leveren topservice aan een hoge kwaliteit en tegen correcte prijzen. Zonder een goede verwarming is een huis niks. Je wilt graag comfortabel kunnen rondlopen zonder het koud te krijgen.

Delfo buigt zich over de plaatsing of renovatie van je verwarmingsketel, rekening houdend met je verbruik, het milieu en je budget.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Delfro is gespecialiseerd in verwarming, sanitair en hernieuwbare energie. Voor deze doen we aan installatie, onderhoud maar ook herstellingen. Verwarming en sanitair zijn twee van de meest belangrijke voorzieningen in een woning.

Nieuwbouw of renovatie, met de normen die voor ieder aspect van de woning telkens up-to-date worden gesteld, moeten ook verwarming en sanitair van optimale werking zijn. Een goed werkende installatie is zowel voor uw persoonlijk comfort als voor uw portefueille een goede investering. U zal op lange termijn minder kosten hebben op bijvoorbeeld uw facturen.

Installatie en renovatie

Van begin tot het einde helpen we u met uw sanitaire en verwarmingsinstallatie. Van het plaatsen van de leidingen tot het instellen van de thermostaat. Radiatoren, vloerverwarming, condensatieketels, of liever een stookolieketel,… We zijn op de hoogte van iedere soort verwarming.

Ook in sanitaire voorzieningen kunnen we u verder helpen. Regendouches, extra wc’s, noem maar op, en we verzekeren u de beste kwaliteit.

We werken namelijk met topkwaliteit producten en de beste leidingen, verwarmingsketels en sanitair. Bij ons komen service en kwaliteit eerst.

Onderhoud en herstelling

Verwarmingsinstallaties en sanitair kan na een tijd van frequent gebruik sporen van slijtage vertonen. In dit geval kan men uw verwarming en sanitair enerzijds onderhouden om slijtage te voorkomen, of anderzijds herstellen wanneer de slijtage wat erger is maar nog steeds te herstellen valt.

Wanneer slijtage te ernstig is of wanneer u verouderde boilers of dergelijke heeft, zullen deze hoogstwaarschijnlijk vervangen moeten worden. Zoek niet verder, wij kunnen uw installaties vervangen en vernieuwen. Wij herstellen zo goed als alle merken. Ook stookolie en gasketels zijn geen probleem. We hebben de nodige vaardigheden om deze te vervangen.

Ketelrenovatie

Ketelrenovaties zijn onze specialiteit. Vertoont uw installatie slijtage, vindt u de onderhoudskosten wat te hoog, betaalt u te hoge energiefacturen? Misschien moet u dan maar eens een stookplaats-renovatie overwegen.

Wij lossen alle stookplaats problemen op. Met een gespecialiseerde en gerichte ketel- of stookplaats-renovatie kunnen we al uw verwarmingsproblemen oplossen. We zorgen ervoor dat deze investering optimaal rendement geeft, en sterker nog op lange termijn een blijvende oplossing wordt.

Naast het plaatsen van ketels in privé woningen, plaatsen we ook installaties voor grotere gebouwen zoals appartementsblokken.

Hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie is de toekomst. We kunnen het met de huidige klimaat- en milieuproblematiek niet meer wegdenken hoe belangrijk deze energievorm is en nog zal worden.

Vloeit er in uw lichaam ook groen bloed, wilt u uw steentje bijdragen om de wereld wat langer te laten draaien? Dan kunnen warmtepompen of zonnepanelen eventueel een match zijn voor u.

Bij Delfro kan u terecht voor het laten plaatsen van warmtepompen en warmtepompboilers. Zo zal u niet enkel de planeet verzorgen, maar uw energierekening gaat ook dalen. Met deze investering spaart u geld op uw energiefacturen uit.

Zo vindt u bij ons warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Delfro
Bergstraat 22
3360 Bierbeek, België
BTW: BE.0828.326.253
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .