Welkom bij Karime en Britt COMM.V

Over ons


Badkamerrenovaties, condensatieketels, ventilatiesystemen, Karime en Britt COMM.V is op de hoogte van veel. Heeft uw woning ook een upgrade nodig? Merkt u dat u enkele problemen heeft die u graag opgelost ziet? Contacteer ons en wij sturen één van onze deskundige medewerkers om het eens te bekijken en u met de ideale oplossing te helpen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Badkamerrenovaties

Vindt u uw badkamer niet erg mooi, maar heeft u niet het budget om een gloednieuwe badkamer te laten plaatsen? Dan kan u overwegen om uw badkamer een upgrade te geven met een badkamerrenovatie.

Onze deskundigen overleggen met u hoe u uw droombadkamer ziet, en na eens een kijkje in uw badkamer te hebben genomen, kunnen we overleggen en een plan opmaken over hoe we uw badkamer kunnen renoveren.

Bij een badkamerrenovatie is er niet al teveel sloop- en breekwerk. Daarnaast kan er gezien worden wat er exact de problemen zijn, en hoe deze op de gemakkelijkste manier kunnen worden opgelost.

De sanitaire voorzieningen moeten bijvoorbeeld eens in een nieuwer jasje, of de vloer mag eens wat anders. Geen enkel probleem, een badkamerrenovatie kan zo veel veranderen en zo veel behouden als u wenst.

Ventilatiesystemen

Een ventilatiesysteem kan handig zijn wanneer u last heeft van een teveel aan vocht. Wanneer u kookt en wast ontstaat er vocht. Dit vocht blijft in uw kamers rondhangen wanneer er niet genoeg ventilatie is.

Ventilatie ontstaat al wanneer u uw ramen en deuren eens open zet. Dit is immers niet voldoende, en dit lukt echter niet altijd. Het vocht dat in woning hangt moet nog steeds kunnen ontsnappen. Wanneer er te veel vocht in uw woning blijft rondhangen kan u last krijgen van vocht problemen.

Hoe herkent u of u vochtproblemen ervaart? U kan dit zien aan uw plafonds en muren. Vocht is namelijk een vorm van warm gas. Warme gassen stijgen op, daarom dat u zeker naar de bovenkant van uw muren en uw plafonds moet kijken.

Zo zal u bijvoorbeeld vochtige en donkere plekken op uw muren zien. Deze kunnen ervoor zorgen dat verf en behang zal loskomen, schilferen en zelfs van de muur vallen. Als deze niet worden behandelt, kunnen er zich schimmels en bacteriën kweken die heel ongezond zijn. Zo kunnen de inwoners en u infecties, allergieën en uitslag krijgen.

Om dit tegen te gaan zijn ventilatiesystemen een slimme zet. Deze zullen altijd en iedere dag al het overtollig vocht kunnen wegzuigen. Hiermee ontwijkt u vochtproblemen.

Warmtepomp

Warmtepompen zijn een nieuwe en groenere manier om uw huis te verwarmen. Door warme lucht uit de omgeving te zuigen via een ventilator en deze lucht via een condensor, of ook warmtewisselaar genoemd, te laten lopen, en vervolgens met koelvloeistof te laten verdampen, krijgt men een gas. Dit gas zal men samendrukken met een compressor.

Hiermee stijgt de temperatuur in de warmtewisselaar. Dit zal uiteindelijk warmte geven aan al uw sanitaire water dat in een vat zit. Dan daalt de temperatuur en een ontspanner brengt het gas weer in vloeibare vorm. Het proces herhaalt zich tot uw water op gewenste temperatuur is.

Condensatieketel

In een condensatieketel gaat men water verwarmen door middel van verbrandingswarmte.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Karime en Britt COMM.V
Molenstraat 24 
B-9870 Olsene, Belgium
BTW: BE0713545460
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.