Welkom bij Isolatiebedrijf John

Over ons


Zijn er onderdelen van je woning die dringend toe zijn aan isolatie? Dan kan je hiervoor terecht bij isolatiebedrijf John. Isolatiebedrijf John is gevestigd in Assebroek en houdt zich bezig met dakisolatie en isolatie. Wij zijn actief in de regio West-Vlaanderen.

Naast dakisolatie behoren ook de isolatie van je ramen en deuren, zolder, vloer, spouwmuren en eventueel zelfs kruipruimte tot de mogelijkheden. Je kan steeds rekenen op een kwaliteitsvolle en professionele service die gecombineerd wordt met het nodige vakmanschap en jarenlange ervaring.

Ben je woonachtig in de buurt van Assebroek en heb je vragen over een specifieke klus? Aarzel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Zo krijg je een concreet beeld van alle opties die we je te bieden hebben en kan je met een gerust gevoel de samenwerking met ons aangaan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Een goede isolatie in het algemeen en meer specifiek een goede dakisolatie zijn cruciaal om een zo lang mogelijke levensduur van je woning te kunnen waarborgen. Op die manier spaar je behoorlijk wat energie uit en is je dak optimaal beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Een slechte of zelfs geen isolatie kan leiden tot lekken en daar ben je in geen geval mee gebaat.

We zijn er ons bij isolatiebedrijf John van bewust dat isolatiekosten sowieso niet goedkoop zijn en daarom hanteren wij de meest correcte tarieven. Bij ons krijg je ten allen tijde waar voor je geld. Gelukkig zijn er ook verschillende voordelen waarvan je de vruchten zal kunnen plukken op iets langere termijn. Dankzij de besparingen op je energiefactuur betaalt de investering zich automatisch terug en schiet de waarde van je woning de lucht in. Bovendien maak je aanspraak op een premie van de overheid als je isolatiewerken laat uitvoeren.

Ook met de isolatie van ramen en deuren weten we wel raad. Het valt op dat mensen steeds meer voor hoogrendementsglas kiezen als type beglazing en dat is een begrijpelijke keuze. Je betaalt er in eerste instantie meer voor dan voor dubbel glas, maar het grote voordeel van hoogrendementsglas is dat het in vergelijking tot wel driedubbel zo goed isoleert.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Isolatiebedrijf John
Jasmijnstraat 3
8310 Brugge, België
BTW: 0781073989
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .