Welkom bij Domabo

Over ons


Cuisibeau is een bedrijf gespecialiseerd in badkamerrenovaties, keukenrenovatie, tegelwerken en totaalinrichtingsprojecten. Ons bedrijf is misschien wel een klein familiebedrijf, maar wel met heel wat ervaring, expertise en passie voor ons vak.

Wij streven ernaar steeds nieuwe kennis op te doen en up-to-date te blijven, door jaarlijks verschillende beurzen bij te wonen, waaronder Cocoon en Batibouw.

Op deze manier kunnen wij u verwennen met onze reeds opgedane kennis en ervaring omtrent de laatste nieuwigheden en woontrends. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De specialisatie van Cuisibeau bestaat uit het volgende:

Keukens

Is het tijd voor een nieuwe keuken en wilt u beroep doen op een betrouwbare keukenspecialist? Dan bent u bij Cuisibeau aan het juiste adres.

Beroep doen op een specialist is dan ook belangrijk als u wilt dat het vlekkeloos wordt uitgevoerd. Cuisibeau kan het volgende bieden: keukens op maat van Duitse kwaliteit.

Wij werken samen met kwalitatief hoogstaande merken, waaronder Alno, Schüller en het nieuwe trendy keukenmerk Next line waar zij onlangs mee op de proppen zijn gekomen.

Voor de inbouwapparatuur doen zij beroep op Miele, AEG, Zanussi en Whirlpool en voor de keukenwerkbladen wordt onder anderen laminaat, modern inox, rustieke natuursteen en krasvrij, duurzaam ceramisch gebruikt.

Tenslotte pakken wij uit als exclusieve regioverdeler van Blanco, het merk dat beschikt over de nieuwste spoelbakken-trends. Denk maar aan de silgranieten bak of de heetwaterkraan. Overtuigd van hun specialiteit in keukens?

Badkamers

Hun roots liggen in de badkamersector, dus u zal kunnen genieten van het beste deskundig advies dat u maar wensen kan. Dit hebben zij te danken aan de jaren ervaring die zij ondertussen al bezitten.

A.d.h.v. uw eigen ideeën en die van hun, maken zij een uniek ontwerp dat vervolgens vervaardigd wordt bij hun eigen huisschrijnwerker. Ook voor de badkamers doen zij beroep op kwalitatief hoogstaande merken, waaronder Duravit, Villeroy & Boch en Sleurs.

Wenst u liever een rustieke look & feel? Dan zullen zij eerder gebruik maken van de merken F&F en Aquaprestige. Spreekt een moderne look u toch eerder aan? De merken Antonio Lupi en Alape zullen u dan zeker niet teleurstellen. Zoals u zelf wel al merkt, heeft Cuisibeau alles in huis!

Tegelwerken

Voor de tegelwerken beschikt Cuisibeau over stielmannen met jaren ervaring. Zij zijn verantwoordelijk voor het chappen en uiteindelijk uw ruimte betegeld af te sluiten. Hiervoor doen zij onder anderen beroep op vissegraatverband, reuze tegels, mosaïek en invoegwerken.

Wenst u er ook nog een inloopdouche bij met alles erop en eraan? Ook daarvoor moet u bij hen zijn! Hun skills omvatten echter het plaatsen van een ingewerkte afvoer, trappen en wandbetegeling.

Zoals u zelf wel al merkt is Cuisibeau dé specialist waar u al lang naar op zoek was! Wacht daarom niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Domabo
Steenweg Asse  210
GINGELOM 3890, Belgium
BTW: BE.0832.891.785
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.