Welkom bij De Smedt

Over ons


Kijk je uit naar een bedrijf dat elektrotechnische diensten aanbiedt? Dan is het niet langer nodig om verder te zoeken, want met De Smedt heb je dat bedrijf gevonden!

Wij zijn gelegen in Veerle en werkzaam in de regio Antwerpen. We kunnen meer dan 17 jaar ervaring in het vak voorleggen, waardoor we de ideale partner zijn voor alle elektrotechnische projecten die je je maar kan inbeelden.

Bovenop die jarenlange ervaring kunnen we ook het nodige vakmanschap aan de man brengen. Ons team bestaat uitsluitend uit werknemers die de juiste opleiding genoten hebben.

Bovendien scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we altijd volledig up to date zijn en een eindresultaat kunnen afleveren om u tegen te zeggen.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog verdere inlichtingen te verkrijgen? Twijfel dan geen seconde langer om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Wij staan alvast te popelen om je verder te helpen en om van naderbij te bekijken wat we precies kunnen betekenen voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De Smedt is gespecialiseerd in elektrotechnische diensten. Wij bieden volgende specifieke diensten aan:

 • Elektriciteitswerken
 • Verlichting
 • Hernieuwbare energie
 • Domotica
 • Ventilatie
 • Beveiliging

Wat betreft de uitvoering van elektriciteitswerken nemen wij zowel de voorbereiding als de plaatsing voor onze rekening. Eventuele uitbreidingen van de installatie zijn ook een mogelijkheid.

Onze waaier aan elektrische diensten is met renovatie en nieuwbouw, vervanging van bekabeling, databekabeling, vernieuwing van elektrische borden en plaatsing van telefonie bovendien enorm uitgebreid.

We kunnen niet voldoende benadrukken hoe belangrijk de keuze voor de juiste verlichting is. Verlichting creëert een bepaalde sfeer en zorgt ervoor dat je je goed voelt in een ruimte.

Aangezien het niet altijd evident is om de juiste keuze te maken, werken wij samen met een lichtstudio. Hun vakmensen werken op basis van de ruimte in kwestie een lichtplan uit en vervolgens voeren wij dat plan uit.

De meest interessante techniek om hernieuwbare energie op te wekken blijft zonnepanelen. Ze vragen weinig onderhoud en verdienen zichzelf snel terug. Voor de plaatsing van zonnepanelen beroepen wij ons enkel op fabrikanten en merken van topkwaliteit.

Bij De Smedt gaan we met onze tijd mee en bieden we ook domotica aan, zodat je je eigendommen steeds elektronisch kan bedienen. Hierbij zetten we in op comfort en veiligheid aan een zo laag mogelijke kostprijs.

Isolatie en ventilatie gaan hand in hand, tenminste als je een gezond binnenklimaat wil nastreven. Om zo energiezuinig mogelijk te werk te gaan, is een ventilatiesysteem met warmterecuperatie het meest geschikt. Op basis van dat systeem wordt de lucht gefilterd en verdwijnen onzuiverheden meteen uit huis.

Onze zesde en laatste dienst, maar zeker niet de meest onbelangrijke, is beveiliging. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis of op kantoor volledig veilig voelt. Onze systemen hebben betrekking op branddetectie, inbraakbeveiliging en toegangscontrole en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
De Smedt
Rauwstraat 61 
B-2431 Laakdal, Belgium
BTW: BE0841.787.774
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.