Welkom bij Cool & Draft

Over ons


Cool & Draft staat in voor de verkoop, levering en installatie van uw op maat gemaakte koel- of vriescel, inox grootkeukenfrigo’s, stekkerklare koelmeubelen, tapinstallaties, bierkoelers, ijsblokjesmachines, kleine horeca-toestellen, huishoudtoestellen, airconditioningsystemen voor zowel kantoor, winkels, supermarkten als woning en zelfs zonnepanelen.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren ​van mobiele feest-tapinstallatie , frigo’s en mobiele airconditioning. 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Cool & Draft is uw specialist voor koeling, verwarming en airconditioning. Of het nu gaat om grote of kleine installaties in grote gebouwen, winkels, hotels, restaurants, cafés of uw appartement of privéwoning, wij hebben voor alles een efficiënte en betrouwbare oplossing.

Onze uitstekende service na verkoop zorgt ervoor dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw investering.

Airconditioning en warmtepompen

Met airco kunt u overal en altijd het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Wij bieden verschillende toestellen aan: wandtoestellen, inbouwtoestellen, kanaaltoestellen en vloertoestellen.

Onze lucht/lucht warmtepomp bestaat uit twee units: een buitenunit en een binnenunit. De binnenunit wordt aan de muur bevestigd of op de vloer geplaatst. Zelfs bij koude temperaturen recupereert de warmtepomp de energie die in de lucht zit om de woning te verwarmen. Dit is mogelijk dankzij het circuit voor koelvloeistof.

Lucht/lucht warmtepompen zijn eigenlijk omkeerbare airconditioners genoemd, omdat u hiermee de woning kan laten afkoelen tijdens de warme zomermaanden. De circulatierichting van de vloeistof wordt simpelweg omgekeerd via een klep.

Warmtepompen halen tot 75% van hun energie uit de buitenlucht, voor de rest verbruiken ze heel weinig elektrische energie. In sommige gevallen kunnen ze de CO2-uitstoot ten opzichte van een verwarmingsketel tot 80% terugdringen. De grootste besparing die u met warmtepompen kan realiseren, ziet u echter op uw energiefactuur. Indien u voordien werkte met een traditioneel verwarmingssysteem met een verwarmingsketel of met elektrische radiatoren, zal dit verschil des te groter zijn.

Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven populair. De gemiddelde terugverdientijd van deze investering is 7 jaar. Vanaf dan is uw energie dus volledig gratis. Na 25 jaar gebruik geven zonnepanelen nog 83% van hun origineel rendement. De plaatsing van zonnepanelen is financieel zeer aantrekkelijk.

Tap- en koelinstallaties

Ten slotte plaatsen we volledige tap- en koelinstallaties. Deze installaties worden aangepast volgens uw persoonlijke wensen. Wij hebben steeds een breed gamma van stukken en onderdelen op voorraad. Daarnaast verhuren we mobiele feest-tapinstallaties, koelkasten en mobiele airconditioning.

In het geval van een storing zijn wij 7 dagen voor u beschikbaar, ook op feestdagen.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Cool & Draft
Bogaardestraat 121
9990 Maldegem, België
BTW: BE 0891.227.189
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .