Welkom bij Cool & Draft

Over ons


Cool & Draft staat in voor de verkoop, levering en installatie van uw op maat gemaakte koel- of vriescel, inox grootkeukenfrigo’s, stekkerklare koelmeubelen, tapinstallaties, bierkoelers, ijsblokjesmachines, kleine horeca-toestellen, huishoudtoestellen, airconditioningsystemen voor zowel kantoor, winkels, supermarkten als woning en zelfs zonnepanelen.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren ​van mobiele feest-tapinstallatie , frigo’s en mobiele airconditioning. 


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Cool & Draft is uw specialist voor koeling, verwarming en airconditioning. Of het nu gaat om grote of kleine installaties in grote gebouwen, winkels, hotels, restaurants, cafés of uw appartement of privéwoning, wij hebben voor alles een efficiënte en betrouwbare oplossing.

Onze uitstekende service na verkoop zorgt ervoor dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw investering.

Airconditioning en warmtepompen

Met airco kunt u overal en altijd het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Wij bieden verschillende toestellen aan: wandtoestellen, inbouwtoestellen, kanaaltoestellen en vloertoestellen.

Onze lucht/lucht warmtepomp bestaat uit twee units: een buitenunit en een binnenunit. De binnenunit wordt aan de muur bevestigd of op de vloer geplaatst. Zelfs bij koude temperaturen recupereert de warmtepomp de energie die in de lucht zit om de woning te verwarmen. Dit is mogelijk dankzij het circuit voor koelvloeistof.

Lucht/lucht warmtepompen zijn eigenlijk omkeerbare airconditioners genoemd, omdat u hiermee de woning kan laten afkoelen tijdens de warme zomermaanden. De circulatierichting van de vloeistof wordt simpelweg omgekeerd via een klep.

Warmtepompen halen tot 75% van hun energie uit de buitenlucht, voor de rest verbruiken ze heel weinig elektrische energie. In sommige gevallen kunnen ze de CO2-uitstoot ten opzichte van een verwarmingsketel tot 80% terugdringen. De grootste besparing die u met warmtepompen kan realiseren, ziet u echter op uw energiefactuur. Indien u voordien werkte met een traditioneel verwarmingssysteem met een verwarmingsketel of met elektrische radiatoren, zal dit verschil des te groter zijn.

Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven populair. De gemiddelde terugverdientijd van deze investering is 7 jaar. Vanaf dan is uw energie dus volledig gratis. Na 25 jaar gebruik geven zonnepanelen nog 83% van hun origineel rendement. De plaatsing van zonnepanelen is financieel zeer aantrekkelijk.

Tap- en koelinstallaties

Ten slotte plaatsen we volledige tap- en koelinstallaties. Deze installaties worden aangepast volgens uw persoonlijke wensen. Wij hebben steeds een breed gamma van stukken en onderdelen op voorraad. Daarnaast verhuren we mobiele feest-tapinstallaties, koelkasten en mobiele airconditioning.

In het geval van een storing zijn wij 7 dagen voor u beschikbaar, ook op feestdagen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Willy  D .

26/11/2019    Sint-Kruis


Project : Warmtepomp in Sint-Kruis
Beoordeling : Voor en nadelen verschillende locaties voor installatie
Laurette  H .

03/11/2019    Gent


Project : Airconditioning voor een woning in Gent
Beoordeling :
Mark  S .

09/12/2018    Gavere


Project : Warmtepomp voor een woning in Gavere
Beoordeling : Komen binnenkort samen voor opmaak offerte
Adres
Cool & Draft
Bogaardestraat 121 
B-9990 Maldegem, Belgium
BTW: BE 0891.227.189
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.