Water in kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Water in kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Water in gemetste kelder
Ik zit met een vochtprobleem in de kelder van mijn huis (bouwjaar 1988). Het gaat om een gemetste kelder met een oppervlakte van 30 m².
Vochtbestrijding
Limburg
Kelderdichting offertes | Heusden-Zolder
Ik zit met vocht in de kelder van mijn woning. Het water lijkt via de vloerplaat binnen te komen. De kelder is ongeveer 40 m² groot.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water in kelder bij hevige regenval te Nijlen
Ik zit met opstijgend vocht in de kelder. Zeker bij serieuze regenval staat er water in de kelder en kruipkelder.
Vochtbestrijding
Limburg
Water komt door muren en plafond van kelder te Opglabbeek
Door het plafond en de muur van onze kelder komt er water. We hebben een kruipkelder waar je recht kan staan. .
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Natte kelder na werken in straat te Aalst
Er is vocht in de kelder van mijn huis.
Probleem sinds werken in de straat, er staat nu elke dag water in. Het zou niet om een lek gaan maar grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water komt door muren van kelder in Mechelen
Onze kelder is altijd vochtig.
Het vocht lijkt door de muren te komen. het zijn geen plassen water en het probleem bestaat al jaren. Gaat zeker niet om een lek, maar ik zou het wel willen oplossen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijder gezocht in de regio van Neerpelt
Wij zijn eigenaars van een huis uit de jaren '50 en hebben last van opstijgend vocht in onze kelder. Er komt namelijk steeds water uit de vloer waardoor de ruimte zeer vochtig is. Graag ontvangen we een offerte van vochtbestrijders in de regio van Neerpelt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Natte keldervloer in woning tes Merskem
Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. De keldervloer is altijd vochtig en wij pompen dit water altijd weg maar het probleem keert steeds terug. Graag een offerte voor kelderdichting
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water in de kelder (grondwater) van woning in Puurs
Ik heb vocht in de kelder van de woning.
Komt precies via een aantal scheuren, geen lek, grondwater via de keldermuur, bouwjaar 1950 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water komt binnen via barsten in keldervloer | Vorst
Wij zoeken een vochtbestrijder om onze kelder aan te pakken. De keldervloer vertoont barsten en het water sijpelt hierdoor naar binnen. Het gaat dus om een kelderdichting.
Vochtbestrijding
Luxemburg (BE)
Water in kelder van vakantiehuis, keldervocht oplossen
Hallo, de vloer van de kelder in ons vakantiehuis in de Ardennen staat bijna altijd deels onder water (niet veel, maar toch). De muren waren ook vochtig, maar door de spleten te dichten was dat probleem opgelost. Maar nu zijn de muren opnieuw kletsnat. We hebben geen idee waar dat vocht vandaan komt en willen nu een definitieve oplossing. Ik had dan ook graag een offerte gehad. Komen jullie ook naar de Ardennen? mvg, Frank
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtige keldermuren en water in kelder
We hebben last van vochtige keldermuren. Iets verder in de kelder staat er 10cm water (tweede deel van de kelder). Het is een gebouw van 1947. Graag snel een oplossing voor kelderdichting.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water in kelder zorgt voor vochtprobleem
Eigenaars, vochtprobleem in de kelder, vochtige kelder, water trekkt van de grond naar de muren en zo naar boven.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor vochtbestrijding wegens een probleem in de keldervloer. Nu staat er al een meter water. Problemen al jaren aanwezig en keerst altijd weer. Woning van 1937.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Rumst
Kelder staat blank bij regenweer, vocht zit in de muren en stijgt op naar gelijkvloers. Probleem al jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Braschaat
We hebben sinds enkele jaren problemen in een keldermuur. Dit is een woning die we twee jaar gelden gekocht hebben en gerenoveerd. Toen hadden we last van, water in de kelder maar dit hadden we toen opgelost. Sinds een jaar is de kelder watervrij.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Denderleeuw
Ik heb tot 15 cm water in de kelder. Nu is er een dompelpomp. Momenteel vinden we de oorzaak niet. Ook begint op het gelijkvloers nu dit water naar boven, op te trekken. Ook zijn er Zilvervisje in de woning. Dit gebouw is van de jaren 50 en mogelijk al jaren problemen. Ik heb de woning 6 jaar geleden aangekocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Rumst
We hebben problemen in een volwaardige kelder. Hier achter is wel een kruipruimte. Ik vermoed vooral dat de keldermuren vocht afgeven. Sinds 4 jaar na herstellingswerken van de buizen op de baan zijn er sinds 4 jaar problemen in de kelder.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
Dit is een appartementsgebouw met drie appartementen. We hebben vooral problemen in drie aparte kelders. Dit zijn volwaardige kelders waar we op twee plaatsen last hebben van opstijgend grondwater alsook kelderzwalm. Deze problemen zijn er al enkele jaren aanwezig. De woning naast ons had vroeger wel een waterlek.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hulsthout
Dit is een volwaardige kelder in betonsteen. Sinds een klein jaar hebben we problemen tussen de naat van de vloer en de keldermuren. Hier komt water in de kelder binnen. Graag had ik iemand ter plaatse gehad die dit kan nakijken en een prijsvoorstel kan doen voor een geschikte oplossing.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning Hasselt
Ik heb sinds meerdere jaren problemen op de keldervloer. Vooral met felle regen zien we dat in deze kelder water binnenkomt. Vloer in beton. Er is ook een kruipkelder maar het vocht is enkel in een volwaardige kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning Roosdaal
Na werken zijn de leidingen foutief aangesloten geweest waardoor onze kelder vol water is gelopen. Dit is een 2-tal jaar geleden maar momenteel hebben we nog altijd last op de vloer en de muren van vocht en salpeter. We zoeken nu een offerte voor het droogleggen en reinigen van deze kelder. Dit is een volwaardige kelder met tegelvloer en bakstenen muur.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders