Welkom bij Arthur Paelinck

Over ons


Is je dak aan renovatie of vervanging toe? Dan ben je bij Arthur Paelinck zeker en vast aan het juiste adres! Ons bedrijf situeert zich in Anderlecht en we voeren onze klussen uit in elke regio in België. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een gerespecteerde speler in de branche.

Voor al onze werken proberen we een eindresultaat na te streven dat tot in de puntjes verzorgd is en zodoende de perfectie benadert. Daarvoor beroepen we ons uitsluitend op geschoolde mensen die de nodige ervaring kunnen voorleggen.

Door ons op regelmatige basis bij te scholen zijn we op de hoogte van de nieuwste en meest moderne technieken en kunnen we ervoor zorgen dat ons afgeleverde werk enkel nog meer in de smaak zal vallen.

Heb je na het lezen van bovenstaande info nog vragen? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en een aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers staat alvast met de glimlach klaar om je verder te helpen en stelt bovendien alles in het werk om een oplossing op maat uit te werken die volledig beantwoordt aan wat je oorspronkelijk in gedachte had.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het dak is een van de meest cruciale onderdelen van het huis en daar zijn we ons bij Arthur Paelinck ten volle van bewust. Omwille van die reden dien je over een dak te beschikken dat een zo lang mogelijk leven beschoren is.

Schakel voor de (her)aanleg onze diensten in en verzeker jezelf van echt vakmanschap. Op die manier kan je als het ware op je beide oren slapen en hoef je je geen zorgen te maken over zaken die fout kunnen lopen.

Ook voor kleine en iets grotere loodgieterijwerken zit je op je plaats bij Arthur Paelinck. Denk maar aan de installatie en renovatie van badkamers, (zonne)boilers, centrale verwarming, sanitair, etc.

De plaatsing en vervanging van vloerverwarming behoort eveneens tot ons takenpakket. Jij noemt het en wij bieden je de dienst aan. Onze reparaties en herstellingen worden overigens aan een efficiënt tempo en aan eerlijke tarieven doorgevoerd. Klanttevredenheid is onze topprioriteit.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Arthur Paelinck
Zuunstraat 105 
B-1070 Anderlecht, Belgium
BTW: BE0451973973
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.