Welkom bij ARKO MDS CONSTRUCT

Over ons


ARKO MDS CONSTRUCT is een bedrijf gespecialiseerd in ramen, deuren en beglazing, zonwering, zonnescherm, veranda, pergola, orangerie, etc. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid en wij werken daarom ook bewust samen met de beste partners, waaronder verschillende Belgische topmerken. Bent u op zoek naar het beste? Bij ons kan u het vinden.

Wij bieden een “Total Outdoor Concept Store” van Renson, waar u zal kunnen genieten van een talrijk aanbod aan terrasoverkappingen. Wat u ook wenst, wij bieden een totaaloplossing op maat voor elk specifiek project! Denk daarnaast ook aan carports, gevelbekleding, tuinverlichting, bloembakken, zitbanken, etc. Het kan allemaal!

Ook beseffen wij hoe belangrijk licht is, een echte sfeermaker indien juist gekozen. Doe daarom beroep op ons, want wij gaan op zoek naar het geschikte licht voor uw woning. Samen met een team van 12 ambachtslui zorgen wij ervoor dat het geschikte licht voor uw ramen of veranda uw leven binnenshuis doet blaken.

Bij ons kan u genieten van enorm scherp vakmanschap, producten met durf en nog veel meer. Van A tot Z zijn wij verantwoordelijk voor uw projecten en coördineren wij alle werken van fundering tot schilderwerken, op een vlotte en efficiënte manier! Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waarom zou u voor Arko kiezen? Er zijn namelijk veel redenen:  

 • Volledig op maat: alles wat wij doen is 100% maatwerk. Wat kan u specifiek verwachten? Opmetingen aan huis en een realistische offerte die is uitgewerkt door een eigen tekenaar en volledig is aangepast aan uw noden en wensen!
 • Eigen plaatsing: wij zorgen ook voor de volledige plaatsing, van begin tot einde. De minutieuze voorbereiding start vanuit ons eigen atelier, met absoluut respect voor de deadlines. Stiptheid is voor iedereen van essentieel belang en dat beseffen wij maar al te goed. Voor uw ultieme gemoedsrust wordt overal rekening mee gehouden!
 • Duurzaam: wij kiezen enkel voor kwalitatieve producten door samen te werken met partners waarvan wij weten dat ook zij alleen maar kwaliteit leveren. Daarnaast gebruikt Arko slimme systemen die lang meegaan en dankzij de 10 jaar lange expertise zorgen wij voor de beste onderhoudsproducten. Deze factoren leveren allemaal een grote bijdrage aan de duurzaamheid van hun producten.
 • Verhoogd leefcomfort: de producten van Arko garanderen meer ruimte en meer licht en dat allemaal zonder extra zorgen! Dat is omwille van de efficiëntie en de duurzaamheid waar alle producten over beschikken. Daarnaast kan u nog rekenen op gratis bijkomend advies omtrent zonwering, muggenramen en nog veel meer. Op deze manier maximaliseren zij uw comfort.

Bent u van plan om te investeren in ramen, deuren en outdoor en wilt u slechts de allerbeste kwaliteit? Reken dan zeker op Arko en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Johan  B .

12/04/2020    Borsbeke


Project : Ramen en deuren voor een huis in Borsbeke
Beoordeling : geeft eerst offerte, die niet was zoals we de ramen gevraagd hadden en was dan redelijk o...
(Lees verder)
Adres
ARKO MDS CONSTRUCT
Industrielaan 16 
B-9620 Zottegem, Belgium
BTW: BE0543419041
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.