Welkom bij A&J electric

Over ons


Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van elektrische werken. Dankzij onze ervaring kunnen wij kwaliteitsdiensten aanbieden op het gebied van zonnepanelen, huishoudbatterijen en laadstations voor elektrische voertuigen. Onze activiteiten zijn geconcentreerd in de regio's Antwerpen en Limburg.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Wij staan tot uw beschikking voor uw elektrotechnische bouwprojecten. Wij zijn met name gespecialiseerd in de installatie van fotovoltaïsche panelen, huishoudbatterijen en oplaadstations en adviseren u naargelang uw behoeften. Hieronder vindt u meer informatie over elk van onze activiteiten:


Elektrisch werk

Of het nu voor een bouw of een renovatie is, wij komen tussen voor elektrische werken. Dankzij onze veelzijdigheid kunnen wij gekwalificeerd zijn op verschillende elektrische gebieden, zoals verlichting, domotica of verwarming. Een gecertificeerd en kwaliteitsvol werk is de sleutel, met een follow-up in geval van productproblemen. Aarzel niet contact met ons op te nemen om uw behoeften uit te leggen en u onmiddellijk door een gekwalificeerde vakman te laten adviseren.


Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een zeer goede investering op lange termijn. Dankzij onze diensten heeft het bedrijf tot nu toe 400.000 fotovoltaïsche installaties. Een product met een hoog rendement, gecombineerd met een optimale installatie, levert u een efficiënte productie op. Profiteer van onze ervaring om u bij uw project te adviseren en u kwaliteitswerk te leveren.


Huishoudelijke batterijen

In samenhang met onze activiteiten op het gebied van zonnepanelen, biedt A&J electric de installatie van elektrische batterijen aan om uw fotovoltaïsche productie op te slaan. Wij zullen naar u luisteren om u te helpen de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden op basis van uw behoeften aan energieopslag. Gecertificeerde installateurs voor de installatie van deze apparatuur zullen kwaliteitswerk leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de installatie en de keuze van de elektrische batterij.


Laadstations

De ontwikkeling van voertuigen neemt steeds meer toe, dus is het belangrijk om over aangepaste en kwaliteitsvolle laadstations te beschikken. Ons bedrijf A&J electric biedt de installatie van deze apparatuur dankzij onze gecertificeerde vaardigheden op dit gebied. Of het nu gaat om de keuze van de apparatuur of de installatie ervan, een professional die naar u luistert, kan u een optimale service bieden die is afgestemd op uw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit onderwerp, een gekwalificeerde adviseur zal u graag informeren.


Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of uw project. Een gratis prijsopgave is zo spoedig mogelijk beschikbaar, afhankelijk van de omvang van het uit te voeren werk.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


www.aj-electric.be

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Certificaten / Awards
Beoordelingen 

Jos  P .

03/04/2021    Kinrooi


Project : Thuisbatterij voor 3640
Beoordeling : Enthousiast, kort, bondig en zeer duidelijke uitleg. Heeft duidelijk veel kennis en ervar...
(Lees verder)
Rit  D .

27/03/2021    Antwerpen


Project : Thuisbatterij voor een woning in Antwerpen
Beoordeling : Zeer positief ervaren

Referenties


www.aj-electric.be

Adres
A&J electric
Kraaibergstraat 14 bus A 
B-3560 Lummen, Belgium
BTW: BE0761512059
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.