Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Sodexo vs edenred: Ontvang snel meerdere gratis offertesSodexo vs edenred-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor een hotel in Brussel
Ik hou een hotel open in centrum Brussel. Hier werken een kleine 140 mensen, zowel arbeiders als bedienden. Graag een uitgebreide offerte met een totale kostenplaatje en de afspraken omtrent maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Henegouwen
Comparatif de prix pour chèques repas, Hainaut
Etant actuellement client chez Edenred nous aimerions comparer combien nous payons en ce moment avec d'autres prestataires telle que Sodexo par exemple. Notre entreprise compte en ce moment même 200 membres du personnel, ceux-ci reçoivent chacun des chèques de 7 EUR. Merci de nous faire une offre de prix comparative.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor eenmaansvennootschap, Vlaams Brabant
Graag had ik algemene informatie ontvangen, ik had als zelfstandige graag eens geweten indien maaltijdcheques ook voor mij van toepassing zouden kunnen zijn? Kunnen jullie mij daarbij helpen? Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag voor bestellen van maaltijdcheques, bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 16 à 17 medewerkers waarvan een aantal deeltijds. Bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Offerteaanvraag maaltijdcheques in vrij beroep.
Ik wens een offerte aan te vraag omtrent maaltijdcheques voor 6 werknemers in onze zaak.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor bedrijf in Limburg
Graag een voorstel voor 20 maaltijdcheques per maand. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking maaltijdcheques voor boekhoudkantoor in Vlaam Brabant
Wij zijn momenteel klant bij Edenred en bestellen daar maaltijdcheques van 7 EUR per stuk. Totaal aantal medewerkers: 6 in totaal. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor personeelslid van rijschool, Oost-Vlaanderen
Ik zou graag wat meer willen weten omtrent het bestellen en gebruiken van maaltijdcheques. Is dit correct dat we, indien we maaltijdcheques in het bedrijf zouden willen inbrengen voor een persoon, dat dit onmogelijk is. Graag een voorstel. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor nieuwe personeelsleden, Antwerpen
Graag hadden wij een voorstel gekregen voor het bestellen van maaltijdcheques voor nieuwe medewerkers. In totaal 3 waarvan 2 full time en 1 part time. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor nieuwe bvba in Vlaams Brabant
Morgen (15/05) hebben we onze BTW nummer. Aangezien ik het systeem van maaltijdcheques niet helemaal ken had ik graag wat informatie gekregen. Kunnen jullie mij zeggen bij wie ik moet zijn om die te bestellen, hoeveel dit kost, wat de voor en nadelen zijn. Ook had ik graag meer geweten omtrent uitbetalingen van vergoedingen voor vertegenwoordigers i.v.m. het eten. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking maaltijdcheques, Vlaams Brabant
Wij wensen van sociaal secretariaat te veranderen en dus ook van leverancier voor onze maaltijdcheques. Graag een nieuwe offerte. Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Prijsvergelijking maaltijdcheques, West-Vlaanderen
Momenteel zijn er 2 (we zijn maar met 3) personeelsleden die maaltijdcheques ontvangen en deze worden geleverd door Edenred - Ticket Restaurant. Graag een prijsofferte. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor personeelsleden, Antwerpen
Graag een voorstel voor maaltijdcheques. Wij hebben 150 medewerkers in totaal, wel verdeeld onder 2 firma's. Momenteel klant bij Edenred. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor personeelsleden van bedrijf in Vlaams Brabant
Graag had ik geweten wat maaltijdcheques ons zou kosten? 2 vennoten; 1 bediende en 4 à 5 arbeiders. Graag een voorstel. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Prijsvergelijking papieren en elektronische maaltijdcheques, Antwerpen
Graag ontvang ik een vergelijking tussen papieren en elektronische maaltijdcheques. De maaltijdcheques hebben een zichtwaarde van 7 euro, met een eigen bijdrage van 1,09 euro.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor eenmanszaak te Limburg
Als zaakvoerder had ik graag even informatie gekregen alsook een voorstel voor maaltijdcheques, dit voor 1 persoon aangezien eenmanszaak. Bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Vlaanderen
Graag een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques + nuttige informatie. 1 medewerker vanaf april 2012 + 1 medewerker vanaf juli 2012. Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor bedrijf in West-Vlaanderen
Graag een voorstel alsook informatie omtrent het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een een persoon. Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor medewerkers, West-Vlaanderen
Aangezien ons bedrijf zich nog grotendeels in de startfase bevindt werven we voor het ogenblik enkel interim mensen, deze zijn al in het totaal met zo'n 20-tal. Ons bedrijf telt 2 vaste medewerkers (o.a. ik en mijn collega). In de toekomst zijn we van plan deze mensen aan te werven onder vast contract. Graag nu al een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques met daarbij de nodige informatie. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor zelfstandigen, Vlaams Brabant
Wij zijn van plan in de komende maanden een supermarkt te gaan uitbaten op zelfstandige basis. Graag hadden wij een offerte gekregen voor wat betreft maaltijdcheques. Kunnen we daar als zelfstandige/zaakvoerder ook van genieten? Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor zaakvoerders van BVBA
Is het mogelijk ons een prijsofferte te bezorgen, dit voor het bestellen van maaltijdcheques voor de 2 zaakvoerders van een BVBA. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor onze medewerkers, West-Vlaanderen
Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen omtrent het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 2 à 4-tal medewerkers. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Kostprijs maaltijdcheques
Wij hadden graag de kostprijs willen weten voor maaltijdcheques. Schets van de situatie: 2 bedrijven met elk hun eigen zaakvoerder, het ene bedrijf telt zo'n 10-tal werknemers, het andere een 20-tal. In het totaal zijn we met zo'n 33-tal personen waarvan de zaakvoerders. Wel zouden de verkopers geen maaltijdcheques ontvangen, enkel maar bedienden en zaakvoerder. Totaal: tussen de 5 en 20 mensen. Bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor 6 werknemers
Graag via mail een vrijblijvende prijsofferte voor maaltijdcheques. 6 werknemers. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Chèques repas pour collaborateurs d'une grande société de carburant
Pourriez vous me remettre un devis détaillé pour des chèques repas pour nos collaborateurs. Merci d'avance.

Sodexo vs edenred

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex, door hen heb ik een pak van informatie rond mijn voorstel kunn..."

"Zeer goede service. Uiteraard afhankelijk van de ingeschreven/deelnemende ondernemingen. Mijn z..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.