Offerteaanvraag: Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen - Antwerpen

Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder (volwaardige kelder). Er sijpelt vaak water binnen (vooral bij hevig regenweer) en op onze vloer stroomt dan water binnen. De vloer is betegeld, en wij zien geen scheurtjes/barstjes waardoor dit water kan binnenstromen. Wij zijn eigenaar van deze woning en wensen graag een specialist ter plaatse te ontvangen.

2100
Zoektermen:: kelder , offertes , vochtbestrijding

* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
†Vocht in de kelder
* 2. Hoe dringend is uw vochtprobleem?
Redelijk dringend (binnen de maand)

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Er is vocht in de kelder(volwaardig) en muren (glv) van ons huis. Kelder is minder belangrijk, staat wat wat water in, boven is het opstijgend vocht, +30 lopende meter. Geen lekkages, huis van 1900.

Lees meer

West-Vlaanderen

Problemen met opstijgend vocht vanaf een kelder naar de voorgevel van het gelijkvloers. Dit is voor de woning van mijn ouders maar ik regel de aanvragen en de afspraken. Gebouw van 40 jaar oud. Problemen begonnen nadat kelder onder water stond enkele...

Lees meer

Limburg

We hadden een droge kelder maar na werken op straat is er een waterleiding geraakt op straat en is er sindsdien vocht in de kelder. Er is problemen op de vloer met opstijgend vocht op de vloer en op de muren.

Lees meer

Populaire categorieŽn voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...