Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio Vlaams Brabant

Zonnepanelen voor nieuwbouw in Dilbeek
 Dilbeek (Vlaams Brabant)

Dit is voor een nieuwbouw, het wordt een halfopen woning. Plaatsing op een plat dak. We zullen hier met twee gaan inwonen maar er kan later nog een gezin komen. De ruwbouw is momenteel bezig.

Zonnepanelen op tuinhuis (Londerzeel)
 Londerzeel (Vlaams Brabant)

Ik heb al zonnepanelen maar wil er graag nog bij op mijn tuinhuis. Dit omwille van het aanleggen van een zwembad. De huidige omvormer moet wel behouden worden om de certificaten niet kwijt te spelen. Plaatsing op ijzeren platen.

Zonnepanelen op een poolhouse in Oud-Heverlee
 Oud-Heverlee (Vlaams Brabant)

Ik zoek een offerte om zonnepanelen te plaatsen op een poolhouse dat er in april komt. Het dak zou bestaan uit tegelpannen. Het gaat om een totale oppervlakte van zo'n 40 m².

Zonnepanelen voor een nieuwe woning | Opwijk
 Opwijk (Vlaams Brabant)

Eind november verhuizen we naar een nieuwe woning waar we zonnepanelen wensen te plaatsen. Dit is een vrijstaande woning met dakpannen van de jaren 80. Het is het originele dak. Eventueel wensen we ook de opties te bekijken voor thermische panelen, maar het is niet zeker of we hiermee verder gaan.

Zonnepanelen op dak met dakpannen in Dilbeek
 Dilbeek (Vlaams Brabant)

Ik wens zonnepanelen te plaatsen op het dak van een privéwoning met restaurant. De woning is meer dan 100 jaar oud en het dak is bedekt met dakpannen. De dakpannen zijn ooit vernieuwd maar ik zou niet meer exact weten wanneer.