Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio Vlaams Brabant

Zonnepanelen voor een nieuwe woning | Opwijk
 Opwijk (Vlaams Brabant)

Eind november verhuizen we naar een nieuwe woning waar we zonnepanelen wensen te plaatsen. Dit is een vrijstaande woning met dakpannen van de jaren 80. Het is het originele dak. Eventueel wensen we ook de opties te bekijken voor thermische panelen, maar het is niet zeker of we hiermee verder gaan.

Zonnepanelen op dak met dakpannen in Dilbeek
 Dilbeek (Vlaams Brabant)

Ik wens zonnepanelen te plaatsen op het dak van een privéwoning met restaurant. De woning is meer dan 100 jaar oud en het dak is bedekt met dakpannen. De dakpannen zijn ooit vernieuwd maar ik zou niet meer exact weten wanneer.

Zonnepanelen op een hellend dak te Steenokkerzeel
 Steenokkerzeel (Vlaams Brabant)

We hebben een hellend dak met asbestleien. Deze worden in oktober verwijderd en er wordt een andere dakbedekking geplaatst. Op deze nieuwe dakbedekking, met een oppervlakte van 100m2, wensen we zonnepanelen te plaatsen voor een gezin van 4 personen.

Extra zonnepanelen + nieuwe omvormer | Zoutleeuw
 Zoutleeuw (Vlaams Brabant)

Momenteel hebben we reeds zonnepanelen maar we wensen nu bij te plaatsen op een poolhouse alsook plaatsing van een nieuwe omvormer. Dit is een dak met roofingpanelen.

Zonnepanelen in weide plaatsen te Halle
 Halle (Vlaams Brabant)

Wij wensen de panelen in de weide te plaatsen. Er is meer dan 100m² beschikbaar. Ons elektriciteitsverbruik schommelt rond de 3.000kWh.