Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio Oost-Vlaanderen

Zonnepanelen te Zele
 Zele (Oost-Vlaanderen)

Wij willen zonnepanelen op een hellend pannendak van maximaal 100 m². Ons gemiddeld verbruik is +/- 3000 kWh/jaar. Graag enkele offertes aub.

9-tal zonnepanelen plaatsen in Denderleeuw
 Denderleeuw (Oost-Vlaanderen)

We wensen dit jaar nog een 9-tal zonnepanelen te laten plaatsen ( verbruik van 2800KW/h) op een zuid gericht hellend dak van ongeveer 45 m². Dit is voor een dak met dakpannen. De woning is van de jaren 50, maar het dak zelf is zo'n 30 jaar oud.

Zonnepanelen op plat dak in EPDM in Bellem
 Bellem (Oost-Vlaanderen)

Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op het platte dak in epdm. Woning van in 1800 maar dak is laatst vernieuwd 15 jaar terug. +- 5800 kw verbruik.

Zonnepanelen op sneldekpannen | Merelbeke
 Merelbeke (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek iemand voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met sneldekpanenn. Het gebouw is van 1939 maar het dak is vernieuwd in de jaren 90. Ons verbruik is +- 7000 kw.

Zonnepanelen te Zomergem
 Zomergem (Oost-Vlaanderen)

Wij zijn de eigenaars van een woning met een hellend pannendak, max. 100m². Jaarlijks verbruik 3500kwu, maar willen kwaliteit liefst sunpower Marion 3 panelen of iets gelijkaardig met veel overschot voor 2 opgroeiende kinderen en in de toekomst elektrische kookplaat, airco’s en elektrische auto.