Welkom bij W.R.M

Over ons


Ik ben Wouter De Ruyck uit Deinze en ik ben uw expert voor uw badkamerrenovatie, uw verwarmingsketel en condensatieketel. Ik ben voornamelijk actief in Oost- en West-Vlaanderen. Met mijn vakmanschap en expertise geef ik u graag advies en help ik u met het opknappen van uw badkamer of met het herstellen en het onderhoud van uw verwarmingsketel en condensatieketel.

Droom je van een nieuwe badkamer? Als loodgieter met jarenlange ervaring geef ik vakkundig advies op uw maat. Afhankelijk van wat u graag wil voor uw nieuwe badkamer bekijken we de mogelijkheden. Ik installeer vlot en deskundig kwaliteitsvolle badkamers, leidingen, radiatoren en ketels, en geef advies en raad op maat van uw woning. 

Ook voor uw verwarmingsketels kan u bij mij terecht. Er bestaan verschillende soorten cv-installaties. Het hangt af van uw woning en van welke keuze u maakt. Ik bespreek graag de opties met u en bekijk welke installatie voor u het meest interessant is. Zoekt u een volledig nieuwe installatie of wil u de verwarmingsketel laten controleren, vraag gerust een offerte aan.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Als ervaren loodgieter kan ik u met verschillende projecten helpen. 

  • Badkamerrenovatie: installatie van leidingen, douche, bad en wc.
  • Condensatieketels, verwarmingsketels en radiatoren.

Er bestaan tegenwoordig verschillende soorten verwarmingsinstallaties. Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken en om uit te zoeken welke verwarmingsketel voor uw woning het best is. Het is een belangrijke investering en er zijn een aantal factoren die een rol spelen bij het maken van die keuze. U houdt best rekening met uw budget op korte en op lange termijn, de grootte van uw woning en uw verbruik. Aarzel niet om advies te vragen. 

Een condensatieketel is over het algemeen een interessante en duurzame keuze. Een condensatieketel werkt op aardgas of stookolie maar gebruikt ook de waterdampen die vrijkomen door de rookgassen. Zo heeft een condensatieketel een hoger rendement en kan je flink wat besparen op je energiefactuur. De prijs ligt bij aankoop doorgaans iets hoger, maar omdat je kan besparen, haal je er op lange termijn meer rendement uit. 

Ook voor onderhoud van je verwarmingsketels kan ik u helpen. Cv-ketels worden liefst regelmatig gecheckt, met een goed onderhouden ketel kan u energie besparen. Gasketels moeten zelfs verplicht om de twee jaar gecontroleerd worden en ketels op stookolie jaarlijks. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid of over onnodig energieverbruik.

Zoekt u een professionele loodgieter in de buurt, zou u graag uw badkamer renoveren of heeft u vragen over uw verwarmingsketel? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Anne-marie  M .

02/05/2020    Geraardsbergen


Project : Plaatsen van nieuwe condenstieketel, radiatoren en leidingen
Beoordeling : Vriendelijke man. Geeft een deskundige indruk en neemt rustig de tijd om alles te bekijke...
(Lees verder)
Adres
W.R.M
Oude Heirbaan 204/A 
B-9800 Deinze, Belgium
BTW: BE0749431304
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.