Welkom bij Waterproof

Over ons

Menig aantal woningen worden getroffen door vochtproblemen. Vooral oudere woningen hebben hier last van omdat er vroeger minder kennis en technieken waren om dit te voorkomen. Vochtproblemen uiten zich vaak door vervelende geuren, vlekken en schade aan het behangpapier of de verf of witte schimmel. Op lange termijn kan vocht zelfs structurele schade aan uw woning teweegbrengen.

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk voor het bestrijden van vochtproblemen. Voordat er voor één bepaalde techniek wordt gekozen, dient er eerst een grondige analyse uitgevoerd te worden. Zo kan de oorzaak van het probleem achterhaald worden. Voor het behandelen is onderkapping mogelijk. Dat is een vochtwerende laag aanbrengen in sleuven in het metselwerk. Het kan ook simpel zijn wanneer er gewoon een klein lek moet gemaakt worden of een dakgoot vervangen moet worden.

Bovenstaande voorbeelden zijn maar enkele van alle mogelijke oplossingen. Contacteer ons en wij komen eerst bij u lang om het probleem grondig te analyseren en daarna bespreken wij met u wat de beste oplossing is. Dan kunnen we zo snel mogelijk aan de slag en maken uw woning weer helemaal in orde.

Contact

Waterproof
Wijngaardveld 15 bus 1 
9300 B-Aalst, Belgium
BTW: BE0478.275.623
Contacteer ons

Openingsuren

  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten

Prestaties

Klik op de afbeeldingen voor meer uitleg:

Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Contacteer onsVelden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.