Specialisten in Warmtepomp actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Warmtepomp in regio Oost-Vlaanderen

Warmtepomp voor een woning in Zulte
 Zulte (Oost-Vlaanderen)

Dit jaar verbouwen we een deel van onze benedenverdieping om daar onze slaapkamers te plaatsen. We verwarmen momenteel op mazout en hebben ook 28 zonnepanelen liggen op het dak. Graag zouden we de mazoutaansturing vervangen door een milieuvriendelijk alternatief. Qua radiatoren hebben we 2 blazers in de woonkamer en gewone verwarming in de andere ruimtes. Het zou wel gaan over een groot oppervlak (1200m³). Voor het deeltje dat gerenoveerd wordt, liggen alle opties open, voor de niet-gerenoveerde delen, zou wel aangesloten moeten worden op de bestaande verwarmingstoestellen.

Warmtepomp voor een woning in Laarne
 Laarne (Oost-Vlaanderen)

Wij gaan onze woning verbouwen, waarbij er een verdieping bijkomt. Op deze verdieping willen we werken met een warmtepomp, dus om te verkoelen en te verwarmen. Is er keuze in de binnen-units? Onze huidige woning is van de jaren 70 en we verwarmen met mazout.

Warmtepomp installatie te Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Het betreft een voormalig magazijn dat tot woning wordt omgevormd (regio Gent). Het gebouw wordt volledig geïsoleerd en heeft aansluiting op water en elektriciteit maar niet op gas. Ik overweeg om vloerverwarming te installeren op de benedenverdieping en radiatoren op de eerste verdieping. Ik zou met de warmtepomp ook het sanitair warm water willen verwarmen. Mijn voorkeur gaat naar lucht-water maar ik zou willen weten of lucht-lucht ook een optie is, en of dit in prijs sterk verschilt.

Installatie warmtepomp voor een woning in Sint-Amandsberg
 Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen)

We zijn aan het verbouwen. De benedenverdieping is zo goed als klaar. Met vloerverwarming. Volgende stappen zijn de buitengevels isoleren en onze bovenverdieping verbouwen (nieuwe kamers en badkamer). Over enkele weken worden er ook zonnepanelen geplaatst. Ik dacht eraan dat een warmtepomp nog interessant kan zijn vooraleer onze gevels geïsoleerd worden. Deze vloerverwarming is momenteel op gas.

Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen | Deinze
 Nevele (Oost-Vlaanderen)

Wij maken de denkoefening voor de installatie van zonnepanelen al dan niet in combinatie met een warmtepomp. We vinden het belangrijk om hierin een realistisch beeld te hebben op vlak van kosten/investeringen die we moeten voorzien. Alvast dank om ons te begeleiden naar de best mogelijke oplossingen voor onze situatie. Ons huis is van 1964.