Specialisten in Vochtbestrijding actief in regio Brussel

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Vochtbestrijding in regio Brussel

Vochtbestrijding in slaapkamer (Brussel)
 Brussel (Brussel)

In onze slaapkamer is een vochtplek van ongeveer 1 vierkante meter (vanaf de plinten onderaan). Deze werd veroorzaakt door een douche die slecht gemonteerd werd bij de buren. De verzekering heeft dit ondertussen afgehandeld en nu ben ik op zoek naar een bedrijf dat onze muur kan herstellen en vochtvrij kan maken. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een offerte op te maken?

Vochtprobleem in een kelder te Brussel
 Elsene (Brussel)

We hebben een goed ingerichte kelder waar de was wordt gedaan en ook een bureau staat, maar er is een zeer slechte ventilatie waardoor het er heel vaak vochtig is. De chauffage aanlaten helpt maar is natuurlijk kostelijk. Daarom had ik dit graag met jullie even van dichterbij bekeken. Zou het mogelijk zijn om een afspraak ter plekke in te boeken met één van uw specialisten. Graag hoor ik van u.

Opstijgend vocht te Anderlecht
 Anderlecht (Brussel)

We hebben 1 (misschien 2) plaatsen bij een binnen muur waar er opstijgend vocht is.. De breedte van deze plek is ongeveer 80 a 100cm en ligt achter een verwarmingstoestel. We denken eraan om dit te laten injecteren en naar de 2 de plek te laten kijken. Deze lijkt nu droog, maar er is ooit een probleem geweest, denken we. We hebben dit appartement gekocht en wonen er net 1,5 maand in - eigenaar - huis van de jaren 50

Opstijgend vochtprobleem in de kelder en muren te Brussel
 Laken (Brussel)

Tijdens onze renovatie hebben we opgemerkt dat er vocht in de buitenmuren zit. Vermoedelijk is het opstijgend vocht, al komt het wel heel hoog (180cm), misschien ten gevolge van neerslag op de buitenmuur. Het vocht sijpelt door de muur naar de kelder. Het plan is verder om ook de kelder hiervoor te behandelen. Momenteel ligt onze renovatie stil, want we wensen dit eerst aan te pakken.

Vochtbestrijding te Elsene
 Elsene (Brussel)

Er zit vocht op een deel van de muur van mijn kelder. Ik weet niet welke methode het best zou zijn om het probleem aan te pakken dus wil graag een nazicht en offerte. Indien mogelijk zou ik het probleem graag aangepakt zien voor de herfst.